Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-02-24 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: horny
Mūzika:Beethowen's 5.symphony

WAR
baac. man visu laiku likaas nesaprotami,ko tie cilveeki apkaart par karu bljaustaas. Beidzot pieleca. un arii es saku - NEKAADUS KARUS! NO MORE WARS !!! ne jau nu 21.gadsimtaa! Tas ir pilniigs aarpraac! Zinaatniski un intelektuaali attiistiitaa sabiedriibaa...tad ir stulbums seshpacmitaa pakaapee!
Kaut kaadai ASV ir mentaalas probleemas ar savu pashlepnumu. O.K., es saprotu, vinji grib teelot "klases vecaako" un kaadu briidi tas padevaas gluzhi labi. BEt kaadam piegriezaas. Un tagad amerikaanji bliezh pretii VISIEM - ne jau tikai "vainiigajiem". Mees tachu arii ciesham. Baigi labi juutamies- pateicaam "turies ASV, mees ar tevi". Kaads padomaaja mozh, ka krievi ir daudz tuvaaku un krievu dusmas muus sasniegs aatraak nekaa ASV glaabinjsh...? ...
Skaitaas, ka ASV Iraakaa bumbos militaaros objektus...kaadas 15 reizes traapot mieriigajiem iediivotaajiem...un arii militaarie ir cilveeki, nevis mashiinas...cilveeki ar gjimeneem, draugiem, sapnjiem...kuri grib dziivot! Kaada ir taa lielaa aizberga neredzamaa dalja kas staav aiz triecienuzbukumiem, “veiksmiigiem uzdevumiem”, “ienaidnieka neitralizaacijas”…CILVEEKI. Tas vispaar nav diskuteejams. Es vienkaarshi nesaprotu, kaa kaut kas taads civilizeetai sabiedriibai var ienaakt praataa.Karsh ir shausmas, bailes, ljaunaakais murgs virs zemes! NO WAR IN IRAQ !!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-02-24 12:00 (saite)
Probza ir tā, ka pat pieņemot (jeb saprotot, atkarībā no), ka ASV karos dēļ naftas, kā tu domā, kas notiek patlaban Irākā? Vai pirms pāris gadiem?

Karā tiks nogalināti X nevainīgi cilvēki. Pēdējos miera gados, kā tu domā, cik nevainīgi cilvēki ir nomiruši Irākā dēļ Huseina? X*10? Vismaz amerikāņi centīsies to nedarīt.

Īstenībā, neviens no mums nevar spriest puslīdz zinoši par realitāti, kura ir tik tālu, ka mūs tā sasniedz tikai pastarpināti ar TV starpniecību.


Having said all that, es arī esmu pret karu Irākā. :]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-02-28 17:23 (saite)

O.K, bet te jau gruuti saprast, kur beidzas ekonomiskaas intereses un kur saakas personiigaas..
zini, kas man liekas diivaini? ka visi ( ) brec, kaa Iraakieshi tur ir apspiesti...bet neviens nav paraadiijis, ko pashi iraakieshi saka...un pat, ja paraadiis, tad tas buus kaads vieteejais "staars" un mees taa kaa taa neuzzinaasim, ko vinji pasi par sho lietu domaa. O.K., es nenoliedzu, ka Huseins ir :( , bet vai vinji tur ar lielaaku sajuusmu sagaidiis Bushu un vinja puishus? karsh paliek karsh, un vai kaads atceraas, kaa beidzaas pirmie krusta karagaajieni (ar labu ideju it kaa) ?..?
Pilniigi piekriitu, ka mees redzam tikai to, ko mums grib paraadiit...plakanu patiesibu, ko atbildiigie iedeformeejushi TV kastee....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?