Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-09-24 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ciest nevaru biznesa ekonomiskos pamatus. Nesaprotu kaa pamatenee veel pat gribeeju maaciities ekonomiku un tikai savas raconaalaas domaashanas deelj - Latvijaa ekonomistu ir 4X vairaak kaa pashas ekonomikas - no shiis idejas atteicos. Uz riitinju jaaucep bija argumenteetaa eseja, kuraa paarliecinu kaut kaadu Aivaru, ka vinjam jainvestee savas razhoshanas attiistiibaa manaa pagastaa. 2 stundas nokjeepaajos, sanaaca taac darbinjsh, ka pashai lasot reeka naak par to sviesu, kaadaa jaaizsakaas "ekonomiski".


Argumentēta eseja.



Ja Jūs vēlaties attīstīt savu ražošanu, es Jums ierosinu investēt savas ražošanas attīstībā Ozollapu pagastā. Šeit ir lieliski piemērota vide uzņēmējdarbībai, un Jūsu investētais kapitāls noteikti nesīs peļņu. Mūsu pagastā ir visi Jums nepieciešamie ražošanas faktori – gan materiālie, gan cilvēku.
Ozollapu pagastā ir zeme zemkopības vajadzībām, kuru Jūs varat nomāt vai pirkt. Tāpat šeit ir arī lauksaimniecībā neizmantojami zemesgabali pārstādes, uzglabāšanas un administratīvajām vajadzībām.
Mūsu pagastā tāpat Jūs varēsiet atrast vajadzīgo darbaspēku, gan mazkvalificētu, gan dažādu profesiju pārstāvjus. Ja Jūs organizētu kursus, kuros varētu apgūt Jūsu ražošanas specifikai nepieciešamās iemaņas, daudzi mūsu pagasta iedzīvotāju būtu gatavi tos apmeklēt un tādejādi Jūs iegūtu darbiniekus šeit pat uz vietas.
Ozollapu pagasts atrodas arī ģeogrāfiski izdevīgā vietā, šeit jau ir laba infrastruktūra, izbūvēti ceļi un tikai 800 m attālumā ir Rīgas šoseja, kas noteikti atvieglos Jūsu transporta problēmas.
Ozollapu pagasts ir labi piemērota vieta Jūsu ražošanas attīstīšanai. Šeit ir Jums vajadzīgie dabas, kapitāla, uzņēmējspēju un darba resursi. Mēs, pagasta vadība, no savas puses esam ieinteresēti administratīvajā jomā Jūs atbalstīt. Ieguldot sava uzņēmuma attīstībā Jūs ieguldīsiet arī Ozollapu pagasta, valsts un atgriezeniski atkal arī savā attīstībā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]french
2003-09-24 21:14 (saite)
nja nu neko ... fine! kaut kes ko tadu varetu pamacities parmainjus, kaut gan es ienistu to ekonomiku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-09-24 21:27 (saite)
Nu jaa..paarmainjas peec vareetu pat zaagju skaidas eest..:) Es parsoniigi tomer arii mainiitu veel 3 shaaadas esejas pret savu 5dienas fizikas seminaaru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french
2003-09-25 20:00 (saite)
hehe patriote! :)) nja kas zin kas zin

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2003-09-26 18:20 (saite)
nezinu. peedeejaa laikaa vispaar mans noskanjojums ir 'fuck the fizika'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?