Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-09-17 13:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:trellinoshs
Mūzika:Z-Scars "Juutot taa"

Trall-lall-laa
Vienkaarshi super. Veel nebija 12, kad man jau bija beigushaas stundas un es tikai seedeeju skolas eedniicaa, lai paeestu pusdienas...Taadu skolu es miilu. Lai dziivo koris un Norveegjija (kas shajaa nedeeljaa paraavis 1/2 skolotaaju)!
---------------------------------------------

Literatuuraa uchene mums runaaja par trimdas literatuuru, II p.k. un Janovski. Laikam buus jaalasa taas vinja graamatas (e.g. "Pilseeta pie upes" , "Peec pastardienas"), pildiitas ar kara shausmaam, apetiiti nodzenoshiem paarstaastinjiem par latvieshu liktenjiem un cilveeku necilveeciibas vaajpraatu..pietika jau ar citaatiem. Jap, es ljoti labi saprotu, ka tas viss ir katram latvietim ir jaazina, savaadaak nevar. UN savaadaak mees nespeetu noveerteet to, kas mums tagad ir. Bet shausmu veselam gadam man pietika jau no "Dveeselju putenja". Nezinu, ka mana vaajaa nervu sisteema to izturees...
Es ieniistu karu. Man ir bail no kara. Izejot skolas gaitenii es saprotu, cik viegli trauslas duujas var paarveersties asinjainaa izdziivoshanas aarpraataa.. Cilveeki, naaciet pie praata!
--------------------------------------------

Man zem loga joprojaam ruuc asfalta maisiitaaji, celja ruljlji un daudz mistiski fizikaali incantu iekaartu. Riiga tieshaam nekad nebuus gatava. Un Zolituude jau nu pavisam ne.

------------------------------------------------
Buushu veseliiga, 100to reizi saakshu jaunu dziivi un ieshu uz baseinu. :)

------------------------------------------------
Un veel vareetu sataisiit jaunu izskatu shim zhurnaalam.
so - labu nodomu pilna galva man. Kaut izdotos!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]french
2003-09-17 20:38 (saite)
Kad man bij jālasa "Dveselju putenis" lsiju to ar lielu interesei, jo tas bija tas vienigais darbs kas mani vispaar piesaistija taa gada laikaa.
______
Nu turies un nelaujies vajuma brizhiem delj kaut kadas litenes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-09-17 20:52 (saite)
Nu jaa. Bet kaa tad mees galu galaa sastaavam, ja ne no emocijaam? Var jau it kaa atsleegt emocijas, bet tad visas. A ja ir izdeviigi atsleegt litenes emocijas, tad nemaz nav izdeviigi atsleegt miilestiibas uzpluudus. Vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]french
2003-09-19 12:19 (saite)
nu ja taa vinjsh i

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?