Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-02-19 12:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mentaalas dabas probleemas
Ja es aizeju guleet ar domaam par citu time zone, citu zilveeku dziiveem un karu - kursh var garanteet, ka no riita pamodiishos savaa garlaiciigajaa ikdienaa, nevis 1941. gadaa un karalauka viduu? Baac, ja jau mana mentaalaa buutne ir vareejusi paarcelties, vai tad neiespeejama buutu arii fiziskaa transformaacija? Kuesh zin kas ir miegs un ar ko tas beidzas? Parsti muusu mieg aklejosjumi nonaak atpakalj uz vietu, kur aizmigaam. Bet kaapeec tad es kaadreiz pamostos vietaa, kur neatceros aizmigusi? (Shie gadiijumi neattiesac uz absoluutas shmigas staavikli). Ja nu kaut kas paarteauc sapni viduu, es iskiitu, un neatgriezhos saakumaa. Jaa, zinaatnieki jau staasta, ka smadzenes pa miegam tikai paarstraadaa dienas informaaciju... vienkaarshi it kaa..bet kaapaae man liekas, ka tas ir kas vairaak...?
Yap, es zinu, ka nevajadzeeja skatiities pa nakti "Pearl Harbor", un tomeer.....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klaide
2003-02-19 13:05 (saite)
mjaa, un veel ja pareekjina, ka mees noguljam aptuveni treshdalju sava muuzha, tad guleehsna ir diezgan svariigs posms. reizeem gribeetos, ka to vareetu taa reguleet un ietekmeet. dazhiem tas izdodas, shad tad palasu sheit http://www.dreamer.ru/pub.php?cat=1

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-02-23 12:36 (saite)
nu jaa, taa vinjsh ira....zheel, ka tai lapelee viss krieviski :( neesmu draudziigaas attieciibaas ar austrumu valodaam
kaadreiz pameegjinu nakti notuseet, un tad juutu, cik ilgs ir ts laika posms, ko mees esam izrubijushies, cik daudz pa to var izdariit....bet no riita saprotu, cik svariigs tas bijis, jo nav iespeejams neko izdariit, ja neesi guleejis...jociiga padariishana ar to miegu...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?