Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-08-31 15:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijas Radio 1 noklausiijos recepti un uz liidzenas vietas izspriedu pusdienaas pagatavot.Tjipa:
*mencas(vai, ja nav zheel - foreles vai lasha)filesja;
*citrons
*siipols
*folija

Mencu uzliek uz folijas,biku apsaala, uzgriezh siipolu rinjkjus (nav obligaati jaaeed), uzspiezh citrona sulu un arii pashu citronu piemet klaat, apcukuro (un ja veel nav gana - pieliek piparus) un ruupiigi ietiista folija un liek 20 min cepties/sauteeties ieksh cepeshkraasns.

Veerteejums:
Menca izraadiijaas tik pat daarga kaa forele, bet es tik un taa paliku pie mencas..:)
Kaarteejo reizi konstateeju, ka manas garshas kaarpinjas un latvieshu kunjgjis nav domaats eiropeiski/aziaatiskaam gastronomiskaam izvirtiibaam..
Noteikti sanaaca labi, bet ne prieksh manis!

Ja naf ko dariit - var izmeegjinaat.Duuzhu piesien.
Iesaku kopaa ar kartupeljiem un lielu daudzumu kumeliishu teejas! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?