Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-06-22 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pacilaata
Mūzika:"Manu jaunu dienu zeme" Rainis&co

Man nav balss. Kaklu mezhoniigi dedzina. Vakar Ogres estraadee lielajaa meegjinaajumaa un koncertaa izbljaavu visu savu balseni. 2 x Dziesmu sveetku nosleeguma koncerta repertuaars...
Un vispaar palika skumji. BIju paredzeejusi, ka pa briivo laiku muusu tenori un basi apkodiisies, bet neredzeeju nevienu iedzeerusho pat. Un pat likaas, ka koristi tur bija pati kulturaalaakaa sabiedriiba. Skatiitaaji (kas bija 3 x mazaak par dziedaataajiem, neskatoties uz to, ka koncerts bija bez maxas un uz nosleeguma konci cilveeki peerk biljetes par 20 ls) koncerta laikaa staigaaja apkaart, bljaustiijaas, braukaaja ar velodipeediem starp koristiem un dirigjentu. Vietaa, kur bija jaabuut dziesmas visizteiksmiigaakajai klusuma pauzei, vareeja dzirdeet treknus smieklus no tiem chaljiem, kas manaami iereibushi staastiija viens otram jokus un tureejaas pie shashljiku cepamaas buudinjas.... nozheelojami kopumaa.
A vispaar man pasaakums patika. Briivajaa laikaa 3 Ilzes un Jurgjis speeleejaam durakus vai citaa sastaavaa - zoliiti. Tjipa speeleejaam, jo es neiebraucu notiekumos..:)
Meerkjtieciigi aizvilku savu kampaaniju uz otru Ogres galu uz Policijas akadeemijas eestuuzi..kursh tikpat labs, cik bija saglabaajies atminjaas. Taa muusu chalojoshais meitenju barinjsh uz minuuteem 10 pilniibaa apklusa un iegrmdeejaas savos karsti kuuposhajos pusdienu shkjiivjos un pietureeja savus sasalushos pirkstinjus pie slaidaam teejas kruuzeem. INstinktiivi raudzijos apkaart, vai nemana nevienu Dzintaru Kalninju..:)
Pasaakums baigi o.k. Sapratu shiis lielaas sabiedriibas degradeetiibu un konstateeju, ka baigi labi varu sadziivot un liideroties savaa mazajaa kora sabiedriibaa. Prieks pashai par sevi. Prieks dziedaat. Prieks buut.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ee
2003-06-23 13:00 (saite)
kurā korī tu dziedi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-06-23 20:38 (saite)
< Aagenskalna Valsts Gjimnaazijas jauktajaa korii vai taas pashas skolas kamerkorii "Muuzhiigais Strauts"...peec vajadziibas un dirigjentes garastaavoklja... Tu arii uz dziesmu/deju sveetkiem posies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ee
2003-06-24 20:01 (saite)
jā.. dancāšu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2003-06-24 20:03 (saite)
Nu tad lai kaajas vieglas un zaale sausa zem taam! :) Naakamnedeelj laikam visiem taadiem kaa mums buus mazaak laika un speeka pa zhurnaalu rakaties...:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

lai balss nepazūd.. ;))
[info]ee
2003-06-24 20:58 (saite)
hmm.. būs daudz mazāk.. vispār laika jau nu šķiet nemaz nebūs..
bet toties svētki būs smuki.. ļoti.. :]]
mēs gan jau ar piektdienu sākam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: lai balss nepazūd.. ;))
[info]zebra
2003-06-24 22:08 (saite)
nu mees kopsh septembra neesam beigushi.... vislaik skates, kopmeegjinaajumi nakts viduu Riigas otraa galaa tieshi pirms kjiimijas ieskaiteem ,koncerti... atceros nespeeku peedeejaa nedeeljaa no skoleenu dziesmusveetkiem..:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?