Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2007-05-30 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: relaxed
Mūzika:ee.. nezinu

3. diena
Gulēju ilgi.

Nodevu biblenēs universitātes grāmatas, lai pēc tam uzzinaatu, ka veel arii atskaites lapaa jaadabuu ziimogs no taa iestaadiijuma. rrrr. Veel chatojot ar lietvedi noskaidrojaas, ka virzienu, kuru buutu ar mieru maaciities savaa magjistratuuraa laikam taa kaa izsvieda no programmas. besis. Atkal aktualizeejas jautaajums ko taalaak studeet!? Un veel arii kur.. Ja varat, paarlieciniet mani, ka jaaiet uz LU datorikjiem.. Shobriid veelme palikt DITFos mazinaas ar katru briidi. vieniigais pozitiivais - viss, kas tur ir sviestains, jau ir paziistams, taadeelj varbuut arii mazaak svietains. Jaa, un darbu tur driizaak turpat uz vietas vareetu atrast, kameer veel studeeju.

Miiļums bija AI konsultācijā. Foršs un miiļš bez gala ;) Kaa taads var neatkauseet manu vaargo apnjemshanos par vinju nedomaat, kameer viss shis skolas beigshanas trakums paarskries!.. ;) Eh..

Bijaam ar maamikjiiti latviešu biedrības namā uz kaut kādu Lietuvas deju un dziesmu ansamblja koncertu. patiesībā pat interesanti (ne taa kaa 'kultuura' savā garlaicīgākajā nozīmē). Stilīgākās runas sākās beigās - Lietuvas vēstnieks pateicās Latvijai par 10 punktiem šī gada Eirovīzijā, un jo sevišķi par to, ka Šipkēvics jaunākais, paziņojot rezultātus, lietuviešus nosaucis kā 'braļukas'. Un pateicībā kaut kāds tur lietuviešu restorānu tīkls līdz Jānjiem piešķir 20% atlaidi visiem latviešiem un ir izkāris savos restorānos Latvijas karogu :) ;) Stilīgi.. Nu katraa zinjaa turpinaajaas veel braaliigas apsveicinaashanaas un lietuvieshu ansamblis dziedāja "Pūt vējiņi". Tīri tā ka silti ap sirdi palikās prom dodoties.

Izņēmu savas jaunās brilliites, riktiigaa zebru stiliņā (itkaa neapzināti, bet noteikti tas asiniis bija ;) ). Hi Hi. Ilgi nomocījos, kamēr saskaņoju savas vēlmes ar vajadzībām un iespējām. Itkā optikas veikalos piedāvājums plašs (biju vismaz 8 veikalos), bet kad saak skatīties - cik dioptriju, kas piestāv, ko gribās un kur 70% no cenas nepieliek brends... tad nekas daudz paari nepaliek.

Okey, diena nodzīvota. Veel viena.
Rīt iešu uz baseinu un beidzot sākšu mācīties eksāmeniem (Ha!). Tomēr jaanoliek šamie, lai pie bakalaura aizstāvēšanas pielaistu. Ar ideālu darbu vien nepietiek ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?