Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2007-05-30 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: excited
Mūzika:Mika

2. diena
Vakarnakt nesanaaca uzrakstiit, bija vēls un negribējās traucēt guļošo māmiķīti.

No rīta biju uz baseinu, pabeidzu mājās tīrīt logus, tagad nu viss spīd un laistās :) Galvenais, ka tas jādara no rīta, savādāk acīs spīdošā saule kveldē ārā un darbs kļūs galīgi neciešams.

Atradu māksliniecisku nodarbošanos un laika aizpildīšanu sevis realizēšanai - apsveikuma kartīšu izšūšanu. Diezgan darbietilbīgs un piņķerīgs process, toties no sirds - iztēlojies, cik ilgi es, meklējot papīru, piegriežot kartīti, izvēloties zīmējumu, diegus un šujot šamo, domāju par cilvēku, kurš to saņems!! :) šajā etapā tie laimīgie būs tie draugi, kas teju teju beigs augstskolu. A pašai man būs ticis prieks to visu taisīt un dāvināt :)

Sāku skatīties 1. "Pamatinstinktu", jo otrais, jau pasen noskatīts, patika. Stilīga filmiņa, manā gaumē. Labās proporcijās mistika, sekss, trilleris, detektīvs.. Kaut kas bija jādara, nodabūju noskatīties līdz galam.

Kaut kad pa dienu mans mīļums deva par sevi ziņu, ka esot vēl daudz maz pēc cilvēka vēl. Tas priecē. Gan, ka vēl šams pie pilnas apziņas, gan, ka deva ziņu. Bija foshi, bet turpinam censties nedomāt par viņu. (Laikam slikti sanāk)

Vakarā pieteicās Kārlis ar vajadzību saprast "ievads operāciju pētīšanā" uzdevumus visa semestra laikā. ieteicos, ka šodien būšu uz 4iem universitātē, a nē - viņam eksāmens šai priekšmetā jau 10os no rīta... nc....
Tā nu žēlsirdīgi ļāvu pēc "Doktora Hausa" piekāpt. Cik nu ražīgi, cik nē, nosēdējām līdz pus1iem manā sutīgajā dzīvoklī (uznāca negaiss - aleluja! )man cenšoties atmiņā izvilkt Markova procesus un MAS. Ja viņš kaut ko no tās burzmas atcerēsies ( un, ja vēl uz 4nieku), būšu patīkami pārsteigta ;)

Dienas (nakts) nobeigumā pārcilāju sevī pārdomas, ka ir tāda vīriešu suga, kuri vienmēr izturās tā, itkā 'sistu tev kanti'. Ir tādi, kam tā ir kāda pārprasta draudzības izpauzme (nevis pārprastas draudzības izpausme), ir tādi, kam šāda izturēšanās gluži vienkārši ir asīnīs vienmēr un visur, un ir tādi, kas tiešām 'kanti arī sit'! Bet varbūt, ka es te vienkārši sašaurinu meklējumu loku, un tāda ir nevis kādā vīriešu suga, bet tādi ir visi vīrieši, es tikai esmu to aizmirsusi ! :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?