Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2005-05-07 17:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Biku atziimeejaam vaadradienu kaadam draugam..paaris rezes shkjeersojot viesuljveetras Džordžs marshutu pabijaam vakar Mangaljsalas juurmalaa. Saulrietu gan nokaveejot par kaadu krietnu pusstundu, bija ljoti skaisti tik un taa. Juura gandriiz melna, debesiis mijaas zilaa kraasa ar dazhaadu tonju sarkano..
Iepaziistot puishu dabu un vinju savstarpeejaas attieciibas, tapu iepaziistinaata arii ar vinju galveno tostu jubilejaas..Mans daargums gan centaas man aiztaisiit ausis, bet galu galaa beidza lausties un taa nu es ari dzirdeeju no vinja mutes saukli,veltiitu muusu vaardadienas gaviljniekam, kas saakaas ar "Shtob huj stajal..!" Kopumaa arii pashi secinaaja, ka viirietim laimei daudz nevajag. Lai ir nauda, un staav, kad vajag. Nu taa. Mans miiljums apkodaas no shampaniesha un sidra, kaa izraadas, dazhiem daudz nevajag.. Katraa zinjaa patiikams vakars. Pretii manas maajas stuurim 2 dzheki veel pamaniijaas aiziet atviegloties, kameer shoferiitis uzpiipeeja kadu 5to cigarellu shajaa vakaraa un klachojaas ar mani. No way, funny.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ilziic
2005-05-08 18:26 (saite)
Tad tā mēs mācamies!:) Nu, pareizi vien ir! Nav ko pārpūlēties, tā var arī Tvaika ielā nonākt. Atpūta nekad nenāk par sliktu.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2005-05-08 18:33 (saite)
Taa mees dziivi maacaamies! ;) Kazi, vairaak noder.. Bet vispaar es visu dienu no piecelshanaas liidz 7 vakaraa maaciijos arii..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_mirail
2005-05-28 19:10 (saite)
bet izklausās truli

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?