Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2005-02-15 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu ir taa vispaar, ka ir taa kaa ir (gjeiaals teikums, manupraat). Stiipu dabuuju, trieku gandriiz arii, ka meitene, kurai atziimees tikai 8nieki nedabuuja..nu jaa, manaa sasodiitjaa studiju programmaa, IT jau labaakie nolasiijushies. Automaatikjos arii ar 7,bishku dabuuja. Shaize. Doma par to,vai veerc shosemestr mociities un dziivi teereet, un nedabuut; daudz chakariigaaki priekshmeti priekshaa staav. Bet nu tad tochna gada otrajaa pusee buus paraleeli jaastraadaa..un laika bridzham un attieciibaam vairs neatlix. So maybe jaasataisa hitraakais zibensplaans, kaa dabuut maximumu no vajadziigajiem priekshmetiesm. Nu viela paaris nakshu paardomaam.
Savaadaak..14. februaaris laimiigi aizvadiits, shoreiz tiesham laimiigi, nevis skatoties maajaas "titaaniku" un shkrobijoties par savu vientuljo dveeseli. Bridzhs Valentiindienaa rulz ;) ar skrieshanu liidz Rimchikam peec bulkaam, ar chupachupu suukaashanu, ar uudens lieshanu no shampaniesha pudeles pa savas fakultaates otraa staava logu, ar vienas smukas roziites mociishanu 12 stundas 'round pa pasauli. Ja taa padomaaju, tad tieshaam viss ir otraadi - Datu struktuuraas, paartraukumaa, gulshnjaajaam ar savu Pitoninju un chubinaajaamies; attieciigi peec nodarbiibas pasniedzeejs vaicaaja, kaa tad Valentiindienu aizvadiijaam, nu un jap, sanaak taa, ka 'kad vajag' - kartis sitam, un 'kad nevajag', daram, nu.. ko nevajag ;)
KJiimija nerulz; pa atlikusho dienas (un, ja vjadzees, nakc) dalju jaaatrubii savaas smadzenees gandriiz viss par neorganisko kjiimiju; riit kolokvijs par nezinu ko. tikai zinu, ka viss jaazin ;) blaa, bad. 11 klasee TĀ noballeejos par godu faktam, ka kjiimija man NEKAD vairs nebuus...nu nekad..faak. laikam nevajadzeeja taa dariit, un sheku reku taa ir atpakalj. uz vienu semestri. vienu pretiigu semestri. Nestiliigi, galiigi. Ieskaite jaaizvelk. Bet nu labi, ka maajas man ir savs maamikjiitis-kjiimikjis. Riitaa 4 lakcijas un 1 praktiskaa nodarbiiba. no 8 liidz 18. un patom uz bridzha treninju jaabrauc. negribu. neeee.. gribu ieritinaaties pie sava Pitoninja, galvenais, lai silti, un pasnaust.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?