Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2005-02-05 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Britney Spears "I'm not a girl"

Biku biku Igaunija ir pavandiita, metiisimies uz braaljiem lietuvieshiem! 2 reizes Klaipeedaa & Palangaa esu bijusi, Shauljiem un laikam Kaunjai cauri braukusi un paari lidojusi, bet nu kjersimies klaat taa nopietnaak. Sen jau praataa ir afeera - ar kaadu no shitiem busiem, kas masveidaa vel ljautinjus uz Viljnjas tirgu aizbraukt un kaadu dienu kaa tuuristam pa kaiminjzemes galvaspilseetu pablandiities; dabuushu stipendiju, sagaidiishu romantiskaaku pavasara laiku un aizmaukshu! Tuvaax action, kas man saak patikt jo briidi jo labaak ir Lietuvas junioru chempionaats bridzhaa meenesha beigaas, kas takes a place Shauljos. Taa nu tagad vandos pa netu un mekleeju apskates objektus ~1/2 dienai, kartes, interesantus pastaastinjus, jo negribas kaa mudakam aizbraukt, nodzerties un neko neredzeet. Gribu fanu no shii pasaakuma cik daudz vien iespeejams!! Ir kaadi frukti bijushi un var kaut ko ieteikt?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narayana
2005-02-06 13:47 (saite)
man ir kaut kaada aviiziite maajaas par lietuvu - nu taads riigas balss apjoms - tuurismreklaama par katru no lietuvas novadiem, apskates punktiem viljnjaas, klaipeedaas uc. BET PROTAMS pashpieredzes staasti ir labaaki. man nau :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2005-02-06 14:14 (saite)
burviigi, piesakos! man liekas,ka atceros to, kaut kad pirms gadiem abas skatiijaam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narayana
2005-02-06 14:19 (saite)
mhm, atgaadini man, kad tiksimies. lokaaciju zinu :) man starpcitaam varbuut manaa tuurisma info kastee veel kaut kas ir par lt, es tur pasaaku vienu laiku no dienaam graiziit aaraa visas tuurisma lapas

Paldies par sveicieniem :) Kas Haijaamam uznaacis? tas saistiibaa ar taam amatierteaatrdienaam vai atsevishkji? chilloju pie mii, diez vai kaut kur tik aatri sataisiishos.. un iisti maajaas neesmu arii.. eu, bet gribaas satikt Tevi =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2005-02-06 19:57 (saite)
varam (pagaidaam taa shkjiet)sho6dien tavaa rosinaatajaa dislokaacijas vietaa. Haijams uznaacis taa, ka viens puisietis no manas pashpaarvaldes aicinaaja uz rtu teaatra uzvedumu, laikam jau to pashu amatierteaatru nedeeljas ietvaros, kur shie apspeelee un izspelee Haijama dzejas rindas. Man Haijams tuvs pie dveeseles; maajaas tupeet apnicis, garu barot vajag..savaacos un aizbraucu! bija labi. sen neredzeetai sabiedriibai virsuu uzskreeju un nevienu datorikji nesatiku! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?