Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-12-29 11:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: angry
Mūzika:Ronan Keating " I Wouldn't Change A Thing"

Shoriit kaartiigi pie virtuves galda izraudaajos, parunaajos pati ar seviim. Vannasistabaa atradu ziepju burbuljus; seedeeju uz vannas malas un kaadu neizmeerojami ilgu laiku vienkaarshi letargjiski puutu tos, skatoties kraasu paarveertiibas un shiis paraadiibas iislaiciigumu, un domas pashas manaa galvaa kaartojaas savaa seciibaa - par manu naakotni, par karjeru, gjimeni, veertiibaam un paaris iespeejamiem what if gadiijumiem. Nedaudz vieglaak palika.
Mainiishu gjimenes aarstu. SHodien peedeejo pilienu vinja shajaa svaru kausaa iemeta. Dodiet man kaadu, ko atspaardiit, es to izdariishu, baac, SHITAADU 'aarsti'.. Gribeeju jau liellopa galju nopirk, ko gabalinjos uzcept ( jo taa ir jaaizklapee - my favourite nodarboshanaas shobriid), bet neatradu tirdzinjaa piemeerotu.
VIspaar ir diivaini.
Es ir tomeer viens mazs kunkuliitis ar paarlieku lielaam dziives probleemaam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sivns_sniegaa
2004-12-29 12:00 (saite)
ko tev aarste taadu nodariijusi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-12-29 12:30 (saite)
neprasi, nestaastiishu. apriebies jau - fishka ir tur, ka vinja neko nav izdariijusi. zinot, ka attieciigajaa laucinjaa man probleemas ir teju 10 gadus, vinja mieriigi atkal paprasa, vai tad man ir probleemas un atsakaas sutiit uz speciaalista noriikotaam analiizeem, murgojot kaut ko par naudu. Bljaaviens, es samaksaashu, man visa sava atlikusii dziive ir svariigaaka par taam paaris blankaam, ko vinjai slinkums uzrakstiit; man vienkaarshi kretinee attieksme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?