Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-12-08 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jūtos kruta. Jaunajaa muusu daargaas fakultates DITF maajaslapaa (kura joprojaam/jau 3. beta versijaa), kuru pashpaarvalde pashrocigi cepam augshaa, esu atrodama kaa web lapas moderatore. Tjipa - baidies!! ;)

eh, ne velna jau veel nav, tikai paara bilzhuki ar grupu vecaakiem un SP aktiivistiem, bet nu pashiem jau prieks - beta.rtu.lv/ditfsp Dazhi labi jau izceljaas ar savu inteligjenci ;) ak jaa, un mainly atbalstam tikai Mozilla (tobish - nost ar IE)

buu, mega tempos drukaaju darbu savaa studiju nozaree, jo peec 7 piesoliija manu kompiiti uz nezinaamu laiku vest prom ;(((


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]efix
2004-12-08 18:27 (saite)
Ja godiigi, es teiktu, ka tas IR stulbi.

Bet nu, juusu izveele, juusu (ne)njirgaashanaas par apmekleetaajiem :)

Tas par to - "ak jaa, un mainly atbalstam tikai Mozilla (tobish - nost ar IE)"

Patiesiibaa, tik vienkaarsha lapa, 3 collonas - un nespeejat sataisiit taa, lai raadaas normaali uz IE + vel tas virsraksts, kas nobiidiijies lejup.. smiekliigi :)

Visu var. Vajag tikai gribeet.

/efix - pats njeemies ar XHTML - fairefoksiem, ie, un citiem zveeriem visu var 99% gadiijumu paraadiit stipri liidziigi:)

Aiz kam.. http://validator.w3.org/check?uri=http://beta.rtu.lv/ditfsp/ :))

Bet nu, ja visa info tiks savadiita, tad resurss buus tiiri nopietns. Nenjem ljaunaa, man vienk par to IE nepatika.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-12-08 18:43 (saite)
nu datorikji ir stuurgalviigi. ne mans praats nesas uz paarspiileejumiem browseru izveelee. un ne mazsvariigi - ne es to visu kodeeju. galvenais dzheks kaut ko tur muldeeja, par to ,ka IE natbalsta kaadus tur no lapaa izmantotajiem kodiem ( atpaziitu, ja teiktu, bet neatceros tieshi) bet nu whatever - galvenais, ka kaut kas notiek un var nokaast naudinju par darbu. neviens no mirstiigajiem jau taapat nesaprot - par ko ..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-12-12 19:06 (saite)
Slikti, ka arī ar Mozilla Firefox izskatās vienkārši traģiski. Dažviet latviešu mīksto burtu vietā ķeburi. Vāks! Cik var spriest pēc lapas apakšā rakstītā, tad dzinēja autors ir Artis Āre. Ja tas ir tas pats CooLynx un tiešām viņš ir pie tā strādājis, tad esmu šokēts par tādu surogātu. (napalmEye)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-12-12 19:57 (saite)
nu ko lai saka- burtus droshvien noveersiis (jau kaadu nedeelju taadi), bet nu paareejo..tjipa shokeets - jo Artis var labaak vai kaa?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?