Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-11-02 21:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:"I wanna watch the x-files in the rain"

Kaapeec es visu nokaveeju? Baac, jau atkal shai dziivee..liekas, ka viss buutu vareejis notikt labi,ja vien..es nebuutu par veelu. Neviens jau nav vainiigs, tikai kaut kaa taa sanaak..un jau kaarteejais puisis ticis pie draudzenes, pirms es vinju biju satikusi. neveicaas man.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]efix
2004-11-02 21:58 (saite)
Shit happens. Bet patiesiibaa taa gadaas ljoti biezhi..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-11-02 22:23 (saite)
Too often happens. Un kad man jau atkal liekas, ka viss beidzot buutu tieshi tik labi, cik es buutu pelniijusi, tieku pie konstateejosha fakta, ka tas ir Paaraak Labi, lai buutu patiesiiba..cilveeki,kas priecee arii visvairaak saapina..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]personal_jesus
2004-11-03 22:42 (saite)
Esi iestigusi wiirieshmediibu apsiikuma faazee? Izsaku zinaamu liidzjuutiibu un weelu weixmi turpmaak, bet aceries, ka laika nawa tik dauc. Wecums, kaa zinaams, iestaajas tad, kad "juus meegjinaat pavilkt uz augshu sakrokojushaas zekjes un tad pamanaat, ka neesat taas uzvilcis kaajaas".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-11-04 14:38 (saite)
zinu, ka laika nau daudz. kaa jau redzu, ka gandriiz visi, kas ir nograabshanas veerti, jau shajaa vecumaa ir nograabti. baisi. kur es biju tajaa laikaa, kad man vajadzeeja saakt viirieshu mediibas? droshi vien, pie klaviereem seedeeju vai zekjes adiiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]personal_jesus
2004-11-05 09:13 (saite)
Hehe, ar wiirieshiem tomeer ir wienkaarshaak man domaat, shamie itin droshi sper pa kaadam solim nost no tacinyas, kameer wisi meitenyi, kam duusha slikta nepaliek, aci uzmetot, ir nocopeeti jau saakot ar 14 gadiem... Taa ka priecaajies, ka Tew paweicies ar dzimumu (un neiazmirsti, ka ir bagaatie 50gadnieki, kas uz taadaam kaa Tu wien cielee!)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?