Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-09-08 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:um pam paa

Nekaadaa zinjaa neesmu no taam bailiigajaam virtuvee, bet nu aknu pagatavoshana bija vaajpraatiigs paarbaudiijums pat man. Nekaadu recepshu pavaargraamataas, nekaadas patiesas saprashanas, tikai liela un ieligusi veelme eest/pagatavot aknas.Turklaat gruuti piepildaama, kaa izraadiijaas, jo paaris reizes jau sagatavojusies uz lielo gatavoshanu, ar sashutinaajumu konstateeju, ka aknas nevar nopirkt tuvaakaa kilometra raadiusaa. Taa piemeeram , wiikendaa izmeegjinaaju citu extru - vistu maadzinjas ar superbaltu meerci un riisiem..njamm!..vienk. negribeejaas parastu paartiku atkal. So shodien beidzot taas aknas naakot no baseina arii dabuuju, bet taadu smaardu un konsistenci es tureet nevareeju..3 reizes jau raava uz augshu..jeela galja ir jeela galja, bet aknas..kaa tik kaut kur sanjem cieshaak un saspied - kaut kur pliist audi un taas asinis..:( sievietei viruvee noteikti jaapaarciesh daudz veiraak kaa dazham labam krutajam dzhekam.. nu labi, kaut kaa galaa tiku, tikai eedeeji ieradaas home ar stundas nokaveehsanos un manas mokas nenoveerteeja kaa naakas. bet whatever, piedziivojums ekstreemaa garaa taa neko..peecaak uzzinaaju, ka mana meerces recepte ir bijusi vienk. neiespeejama, bet tas nu taa..mani prosta neapmierinaaja neviena no taam, ko graamataas lasiiju un tad nu samonstureeju sho to no savas logjikas..;)

Btw, shis viss shodien ir iespeejams pateicoties faktam, ka universitaatee katra otraa 3diena briiva..tomeer, kaa izraadaas, varbuu arii nezinjas peec esu nobastojusi 2 praktiskaas nodarbiibas katru 3 ls veertiibaa..;/



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-09-08 20:06 (saite)
tev ir nauda jāmaksā par praktiskajiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-09-08 20:14 (saite)
nu taa baida - ja nav nokaartots un jaaiet peecak, tad mony,money..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Hmm....
[info]oct0
2004-09-09 20:38 (saite)
Kaac manaa dzimshanas dienaa aknas taisiija? A kur mans ieluugums? Man aknas garsho :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Hmm....
[info]zebra
2004-09-09 23:59 (saite)
ak jel, pardon!..kaa man to bija zinaat ( ne par dz.d, bet aknaam)!? ;) vispaar noveertee labaak to, ka nameegjinaaju tevi tavaa dz.d. noindeet ar manis gatavotaam aknaam ;) hmz.. nu labi, next time!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?