Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-06-21 15:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es jau pat naktiis sapnjoju ( ja taa to sauc) par bridzhu. Pagriezhos uz vieniem saaniem - duuzis, kungs un kalps piikjos, pagiezhos uz otriem - Left hand opponent savukaart 2 mazas kaartis piikjos. Ko man tagad dariit? .. Visi mani svaigaakie e-pasti ir kluba sadaliijumu analiizes, peedeejie 5 sanjemtie zvani mobiljajaa - no maniem bridzha cilveekiem, gandriiz visa lasaamliteratuura - Standart American Yellow Card un plaani peecpusdienai - laikam buutu jaauzspeelee bridzhs..Kaads var apgalvot, ka es savu dziivi beigshu labi un ne tik driiz?!?

Pa paareejo laiku skatos futeni un lasu Umberto Eko "Rozes vārds". Man jau tiiri vai liekaas, ka nev nekaa skaistaaka par 2 viirieshu miilestiibu. Iipasi muuku. ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beauty
2004-06-21 16:05 (saite)
Drīzāk murgo par bridžu. Vismaz izlasot tā var saprast - kur vien pagriezies tur bridžs. Priecājies, ka tev ir laiks arī citām nodarbēm, citādi toč uz psiheni tevi nāksies gādāt;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-06-21 16:10 (saite)
naaxies..me meenesis palicis liidz eiropas chempionaatam..un es laikam esu vaajaakais komandas posms..riebjas to apziaaties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2004-06-21 16:19 (saite)
Tad sakoncentrē visus spēkus! Gan tu ar to tiksi galā. Un nevajag sevi dēvēt par "komandas vājāko posmu". Komanda ir komanda (defnīciju nerakstīšu), kļūdīties var jebkurš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-06-21 16:39 (saite)
Kljuudiities var jebkursh, bet zinu, ka man taas shanses likumiigi arii pienaakas - esmu jaunaakaa kaa gados, taa bridzha pieredzee. Nu i daru ko varu, lai tas neliktu par sevi maniit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-06-21 16:59 (saite)
man kalni. tev bridžs. Kā teikt kas kuram tuvāvāk. Grūta spēle vispār?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-06-21 17:03 (saite)
Nu taa lai nakts viduu ar draugiem speeleetu vajag kripatinju neblondu smadzenju un paaraak nepiedzeerushos kondiiciju, jo par durakiem sarzhgjiitaaki tie noteikumi ir. Bet taa peec 1/2 stundas skaidroshanas var jau saakt speelet. Protams, peec tam saakas kombinaacijas, teorija, kompliceetaakas sisteemas. Nu kjipa liidziigi futbolam - bumbu spaardiit gandriiz visi var,bet lai kljuutu par futbolitstu vajag veel daudz citu fignju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-06-23 00:28 (saite)
kur iemaaciijies speeleet?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-06-23 15:50 (saite)
man liekas ka shis jautaajums ir otrs populaaraakais no man uzdotajiem ;) Iemaaciijos pagaajshvasar nometnee "Alfa". Un man shkjiet, tagad tu zini, kaads ir vispopulaaraakais jautaajums..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?