Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-05-17 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:laps
Mūzika:Deen "In The DISCO"

Njaa. Vakar pie datora pusi dienas noseedeeju, bet nevienu postu neuzrakstiiju. Vienkaarshi taa. Bet nu peedeejaas dienas pa plauktinjiem:
Ceturtdiena</underline>
Vakaraa bridzha speeleeshana no LU kluba aatri vien paarnesaas pie maniem skolotaajiem Ildzes un Aivara uz maajaam. Nu i skaidrs, ka aatri prom netiekam - Aivars nosolaas muus uz maajaam vest tikai tad, kad 1 sadaliijumu izspeeleesim bez nevienas kljuudas..un tas nu ir vaajpraatiigi daudz prasiits.Neskatoties uz to, ka naakamajaa dienaa, skolas sesijas ietvaros, me ir exaamens fizikaa, maajaas tieku tikai peec 10. Taa vish bij.
Tad veel sanjeemu uzaicinaajumu 5dienaa svineet/tuseet draudzenes dzimeni zoodaarzaa. Apsoloss padomaat. Tajaa pat vakaraa mana bridzha partnere aizina mani uz Club Essential, iemeegjinaat griidas un publiku, jo vinjai ir biljetes. Taa nu atkal konstateeju, ka tad, kad nekas nenotiek, nekas arii nenotiek, bet tad, kad notiek, tad viss reizee.

Piektdiena</underline>
Fizika patiesiibaa jaanjem daudz nopietnaak.. neesmu exim ne tikai fiziski, bet arii gariigi sagatavojusies. Kaa zalja viigjes lapa nokriitu pie 12 lpp izpildaama materiaala. Bad.
Atsaku zoodaarzam par labu kluba apmekleejumam, gan jau veel paspees. Peec exsha me pienaak sms, ka uz klubu tomeer neejam. Nu tad jau es varu uz zoo..
Faktisi zoo atceljam, jo staavot Origo lietus liist paaraak nekaardinoshi. Ejam mekleet kaadu jauku piceeriju, bet, kaa jau 5dienas vakaraa,visas jaukaakaas ir pilnas. Neizbeegami kaadaas piecaas vietaas satieku skolasbiedrus :( Iztuseejamies riktiigi apkaart pa Vecriigu, piceeriju Origo, kur savas picas ne tikai eedam, bet arii ziimeejam. Taalaakaa plaanaa Sievasmaaate un Pelmenji. Laika gaitaa saprotu un censhos izprast to pashu patiesiibu; muusu kompaaanijas puisis Daumants ir jau ilgu laiku kopaa ar Viku, kuras dz.d. mees svinam. Pa nedaudzajaam tusinju reizeem man vinjsh nebija baigi lecis aciis, bet shajaa vakaraa sapratu, ka vinjsh ir patieshaam inteligjents un gudrs jauns cilveeks. Un anyway vinjsh ir izveeleejies Viku,jauku meiteni ar manaamaam blondu smadzenju ieziimeem, kas NEKAD nesapratiis vinja gudros jokus, kas nekad nespees noveerteet, cik vinjsh ir erudiits un sapraatiigs..un anyway..jau kurais gadiijums..nu nezinu. Inteligjence sievietei laikam ir ne tikai nevajadziigs, bet arii kaitiigs atribūts. No way.
Fabrikas koncii naak reeka par Edija puuleem samaitaat "Saldus Sauli".

Sestdiena</underline>
Briivdienas tieshaam vienkaarshi atpuushos - kaartoju papiirus, mekleeju nododamaas graamatas, maacos bridzhu etc. uN gaidu lielo tusinju -Eiroviiziju. Jau 3dienas vakaraa sapratu, ka iezieshana uz 'peec 23.00' tipa sizhetiem dziesmu noformeejumaa kljuust jo gadu jo populaaraaka. Zinaams riebums pavelk. Reeku izraisiija Daanis ar manaami homoseksuaalu noslieci un 'in the disko' puisis ar pazeminaato jostasvietu..[ou,ou].3dien prikola peec biju nobalsojusi par Lietuvieshiem, lai justos piederiiga kopeejai Eiropas muljkju saimei. No finaalistiem beigu beigaas savaacaas tiiripadaudz normaalas diesmas, buus ar ko muuzikas kolekciju papildinaat. Me iepatikaas Maltas balodiishi ( par kuriem arii nobalsoju), puisis no Serbijas-Melnkalnes (par kuru gan liidz pasaakuma beigaam biju paspeejusi aizmirst, ko vinjsh dziedaaja),nu tad protams visi liriskie islandieshi,iiri, uk, vaacieshi. Kipras 16gadiigaa arii baigi ok.
Beigu beigaas zhouks ir tas, ka uz shobriidi man jau 36h neatlaidiigi galvaa skan mans pashas ienjirgtaa Bosninas - Hercogovienas "in The disco"...a vispaar shitaa ir shance gjeograafiju pamaaciities, jo man visas taas siikaas Dienvidslaavijas u.c. valstinjas ir viena putra..dalu peec nosaukumiem -vienvaardiigaas un divvaardiigaas ;)

Svētdiena</underline>
Turpinu atpuusties...un reekjinaat fiziku mazaak inteligjentiem liidzcilveekiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ilziic
2004-05-19 19:53 (saite)
Man gan vislabaak pie sirds gaaja uzvareetaaji - Ukrainas muuzikji (jeb dejotaaji).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-05-19 21:03 (saite)
man gan uzvareetaajdziesma nav patikusi kopsh Igaunijas uzvaras laika ( "Everybody" was an still is cool).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?