Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-04-12 18:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lieldienu bridzha turniirs Aluuksnee
Esuuu bek..2 dieninjas jautri notuseeju pa Aluuksni. Vieniigais, tad, kad sadomaaju iziet apskatiities apkaartni, aizchaapot liidz salinjai un pilsdrupaam etc., saaka stipri liit lietus, bet me, protams, liidzi nebija pakjeeries lietussargs ;(
Mashiinaa braucot naacaas ierobezhot jokus par igaunjiem, jo vedeejs pac igaunis, hehe. Viss aizmugureejas seedeklis 3 cilveeku sastaavaa nespeeja valdiit smieklus, kad Aivars ar savu daudz maz normaalo, bet tomeer akcenteeto izrunu dziedaaja liidzi "Tumsas" "..kaadaa dienaa, sveetaa mieraa, izpeldinaat tevi siltaa pienaa.."
Biku aiz Siguldas redzeeju uz celja Imantu no nometnes..('Kaapeec man iet prom, ja man tepat ir garlaiciigi?'). Celju liidz Aluuksnei, bez kartes un vadiitaaja iistas nojeegas, kuraa stuurii taa atrodas, veicaam 2 stundaas. Kl.biedrs komenteeja, ka buss braucot paari 4 h. Nu ja, autobusam jau jaabrauc ar atljauto aatrumu :) aivara braukshanas stils stipri atgaadinaaja manu paarvietoshanos pa centraaltirgu - saaniski apdzenot pa preteejaam joslaam. VIss normaali.
Mans partneris izraadiijaas sameera upper intermediate, ar manu sisteemu iepazinaas 3 minuutes pirms turniira un visumaa bija dzhentelmenisks un miermiiliigs. Vieniigi reizees, kad es vinjam neiedevu pienaakoshos nositienu, vinjsh skatiijaas uz mani taadaam skumjaam slapja sunja aciim. Un pat dzerot nekljuva nepieklaajiigs. Tas labi.
Ap 2 riitaa kaads puisis paraustiija manas tiiklinjzejkes un teica, ka esot baigi seksiigi, vispaar. Es atbildeeju, ka 2 naktii shaadaa kondiicijaa vinjam jebkas liktos seksiigs, ko vinjsh arii apstiprinaaja, paglaastot savu alus pudeli. PIetam nakts ir vislabaakais laiks taisiit 'sievietes pret viirieshiem' komandu turniiru gjimnaazijas kojaas uz nosaciijumiem, ja viirieshi vinees, vinji mees piedereesim vinjiem, ja sievietes vinees, tad vinji piederees mums..Tuseejaam apkaart pa istabinjaam ar Ildzi, kura beidza uzmaniit savu viiru, peec tam kad Aivars bija bezceriigi iespruudis pie zoles galda un vinja pati bija saakusi tukshot liidzpakjerto sidra pudeli. Vispaar ar viirieshim tur vaajpraats - visi, kuri izraadiijaas preceejushies, uzvedaas ljoti nepreceeti, tikai igaunis shkjita gauzhaam uzticiigs Ildzei, kura gan ljooooati patikaas visiem iedzeerushajiem vechiem. Sviestas kautkaadas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-04-12 16:51 (saite)
arii tev ir gaajis labi lieldienu speelee, taapat kaa man paargaajienaa! Lieliski!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?