Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-04-08 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nenieka, es nerakstiishu.

Atkal tik daudz, ko teikt, taapeec labaak pakluseeshu. Galu galaa es jau pati to zinu, kam gan veel?

Kultiveeju slinkumu peedeejaa laikaa. Arii uz emocionaalo piepuuli.

Staigaajot par Riigas TC sapratu, ka man buutu jaastraadaa un jaapelna briesmiigi daudz, lai atljautos dziivot taa, kaa mana sirdsbalss aicina. Shobriid vareetu apmierinaaties ar spilgti rozaa sominju banaana formaa ;) Nee, bet ja nopietni, situaacija modes uz stila zinjaa Riigaa patlaban ir drausmiiga. Nezinu, vai lielais krievu iipatsvars ar savu no tataariem uzspiesto mentalitaati pie vainas vai kas, bet tas mezhoniigais daudzums izmezhgjiito kazu uz araabeneem zr cigareshu papeezhiem, dzhinsenees taadaa izmeeraa, kaadus vairs nav pat pieklaajiigi razhot un taa taalaak..vai man nav tiesiibas uz kompensaaciju par esteetisko kaiteejumu manaam aciim un apzinjai?? Pie visa jau pierod, bet kaadaa briidii izdodas paskatiities uz stila anarhiju ar skaidraam aciim..cilveekam kaa man vienkaarshi noshauties gribaas. Gotchen. Un pamatdoma zem apziimeejuma "skaists" ir kaa aizbraucis shiiberis muusdienaas..

Nu re, es arii neiekljaujos shajaa laikaa. NEspeeju sevi piespiest buut slinkai. Kaut gan, kas par slinkoshanu var sanaakt, stiepjot 7 maisinjus ( jo sominjaa jau nekas neieiet), un uzmanot, vai tik aadas minisvaarki, kam praktiski nav jostas, nav paaraak zemu nosliideejushi un neaizsedz kautkjermenim liidziigos stilbus kaadu centimetru par daudz!?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-04-08 21:08 (saite)
gan krieviem mode ar laiku izudiis - buut urlai. bet toties paskaties uz jauno paaudzi - beerninjiem, kuri isteniibaa vien iet vinju pedaas.
Saudzee sevi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-04-08 23:10 (saite)
Paldies! Bet gruuti..pashsaglabaaties shajaa vaajpraataa..neesmu tik stipra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shutup
2004-04-08 21:10 (saite)
tomeer kaut ko uzrakstiiji ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?