zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2004-06-07 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:artistic
Mūzika:darba sarunas fonā

Trīsvienības svētdiena
Kamēr es centīgi tīru v.v. un zdv mājokli fonā skan Bach ‘Orchestra suite in D’ ar nolūku, protams, zdv grib nemitīgi vizualizēt Morgan Freeman scēnu bibliotēkā David Fincher filmā ‘Seven’. Visu šo idilli pārtrauc zdv NYC drauga iesperšanās dzīvoklī, kurš šeit pārguļ dažas naktis. Rīt viņš beidzot kāps ‘lidenītē’ un dosies atpakaļ uz Woody Allen, Scorsese un Jarmusch pilsētu. Protams, ka bez prasīšanas tiek nomainīts disks uz Supergrass ‘Mary’. Viņš tiek informēts, ka šovakar mēs visi skatāmies ‘Taking Sides’, ja viņš negrib šo filmu redzēt, viņam jānotinas uz kādu krogu līdz filmas beigām, jo ātrāk viņš gulēt netiks – filma tiks skatīta viņa ‘guļamistabā’. Viņš saka: ‘OK!’ un sarauc degunu. zdv pasmīn un kaut ko piebilst par draņķiem, kas tiek klausīti NYC high couture reklāmas biznesa pārstāvju aprindās. Viņš paziņo, ka zdv ir snobe. zdv paziņo, ka viņa nepiekrīt šim nepamatotajam apgalvojumam un piebilst, ka viņam arī derētu kaut ko zināt par Wilhelm Furtwangler. Viņš saka: ‘OK!’. Tālāk pamīšus tiek dzerta viņa atnestā Tequila Silver un Gold, fonā tagad jau skan Portishead, zdv vizualizē Cunningham ‘Only You’ videoklipu, blenž uz gredzenu un atceras, ka rīt viņai jāsavāc biļete . . . viņi abi gaida v.v., lai varētu skatīt to labo filmu!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2004-06-07 18:54 (saite)
:))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2004-06-08 08:55 (saite)
Da . . . i gdje etot mir katjitsa???? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

ne gluži par tēmu
(Anonīms)
2004-06-09 13:17 (saite)
Redzeeju, ka tev pie intereseem ir Murakami. Vai tev gadiijumā nav kāda vinja grāmata elektroniskā formātā un angliešu valodā?

/meklējot murakami

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ne gluži par tēmu
[info]zdv
2004-06-09 16:47 (saite)
Elektroniskā nav, bet 'hard copy' man ir "Norwegian Wood" un citas vēl nāk, bet tās neviens nedabūs kamēr nebūšu izlasījusi. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-07-02 14:15 (saite)
skatos, ka nekas buutiski nav mainiijies:) gribeeju tevi uzaicinaat uz vienu nelielu teejas dzershanas ceremoniju. dzirdeeju, ka japaanji arii taa meedz dariit - dzert teeju kluseejot. gribeeju redzeet, kaada tu esi. bet man skjiet, ka tu esi tik laimiiga, ka esi veel taalaak nekaa biji pirms atbraukshanas uz Latviju :)

v.j.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-07-02 14:24 (saite)
P.S. vakarnakt iesaaku skatiities 'once upon a time in the west' un man atkal radaas jautaajums. vecajaas platekraanu filmaas tiek izmants pilns kadrs, veidojot kompoziiciju, bet skatoties taadas jeelas filmas kaa 'gredzenu paveelnieks', man shjiet, ka tur var malas nogriezt neko buutisku nezaudeejot. vai tieshaam tie garaa vaargie muusdienu 'fotografijas priekshnieki' atstaaj malas neizmantotas, lai filmu skatoties no DVD vareetu taas skatiitaajam nemanot nogriezt??

v.j.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-07-05 23:08 (saite)
Trakākais jau ir tas, ka DVD formāts 'apēd' depth of field, kuru patiesi baudīt var tikai uz mm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zdv
2004-07-05 23:06 (saite)
Protams, ka varam sarīkot tējas dzeršanas cermoniju, lai Tu varētu paskatīties kāda es izskatos :))) - es aizparīt ievācos drauga dzīvoklī uz kādu laiku, kamēr v. klans remontējas pa visām iespējamām telpām . . . un tur tajā plašumā varēs dzert tējas, pīpēt ūdenspīpi un skatīties labu kino etc. . . etc . . . Let me know. :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-07-07 15:06 (saite)
sarunaajushi:)) ceru, ka tik driiz nepazudiisi no Latvijas. es jau riit atkal braucu uz Kuldiigu pie pankiem (patiesiiba ne gluzhi pankiem, bet gan jau arii kaadu no vinjiem satikshu), uztaisiishu dazhas bildes. un tad jau aatraak pa naakamo nedeelju atpakalj nebuushu. ja nebuus paaraak lietains, tad celju meeroshu ar riteni. nupat jau nedeeljas nogalee tur biju, tiku aicinaats fotografeet kaazas. es jau sen esmu sapratis, ka neesmu kaazu fotograafs un taads arii nekljuushu, bet nu labam cilveekam buutu muljkjiigi atteikt :)

v.j.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-07-07 17:46 (saite)
Oki! Randiņa vietu etc. sarunāsim jaunedēļ šeit pat. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-07-13 15:06 (saite)
beidzot esmu maajaas. te ir miers un internets jau kuro dienu esot miris:)) varbuut vareetu saakt izmantot e-pastu (to vismaz var izlasiit caur telefonu) un fiksi sarunaat kaadu iisu tikshanos. jo es jau atkal gandriiz pazudu no Riigas:)

v.j.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-07-13 15:08 (saite)
oi! aizmirsu nosaukt savu adresi, te luuk taa buus: v.j.@one.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-07-14 15:55 (saite)
OKI :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?