zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2004-01-17 02:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
wasted . . .
. . . law number one - NEVER SLEEP WITH YOUR CREW MEMBER - iipashi, ja esi rezhisors/rezhisore . . . .


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2004-01-17 07:38 (saite)
better never sleep at all


esi redzējusi filmu storytelling? (tai nav sakara ar manu ieteikumu, bet nedaudz ar filmēšanu un rakstīšanu, vakar noskatījāmies un bija jautri)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2004-01-17 10:40 (saite)
Ja . . . man atkal shkjiet filmeshanaa un rakstiishanaa nekaa jautra nav, jo vairaak uzini, jo baisaaka kljuust apzinja, ka tas ir tik gruuts darbs. :))) A par ieteikumu es taas filmeles rezhisoram arii taa teicu un, ka var guleet ar araktrisi no filmas, bet ne ar DP un tad visas grupas priekshaa 45 min. skaidrot attieciibas . . . wasted time, kura taapat vienmeer truukst :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2004-01-17 11:47 (saite)
filmā storytelling ir divas nesaistītas daļas - fiction un nonfiction. pirmajā ir literatūras studenti, kas pie liela melna pasniedzēja analizē savus skribelējumus. viņa ir maza balta meitenīte, viņš - bērnu triekas rezultātā sakropļots lūzeris (ne smakas no politkorektuma). pasniedzējs pasaka, ka viņu abu storiji ir a piece of shit. viņa pamet savu puisi, iet pārgulēt ar pasniedzēju (pie sevis čukstot: "don't be a racist, don't be a racist!"), kurš rupji izvaro meiteni, liekot tai kliegt: "nigger, fuck me hard!" tad viņa to visu uzraksta stāstā un nolasa klases priekšā. beidzas ar to, ka visi analizē stāstu, saka, ka tas par dsaudz sadomāts, meitene aizstāvoties paziņo, ka tas viss ir tā arī noticis, bet pasniedzējs piebilst: "at the very moment you write it down, it becomes a fiction." filmas otrā daļa ir vēl interesantāka :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-01-17 13:37 (saite)
Izklausās kinky . . . tik ekstremāli piedzīvojumi mums te gan nenotiek . . . tieši tagad piesēdos rakstīt pāris idejas "Sketch Comedy Show" tātad ne smakas no politkorektuma as well un patiesa traģisma . . . tikai tīrs sarkasms, kas iespējams ir vēl ļaunāk :)) 30 minūtes tīriju no sejas "Pero" cienīgu grimu . . . spēlēt jaunu atraitni bērēs nav nemaz tik vienkārši . . . domājot sketch sakarībā - pārsteidzoši, bet nāve pat ir smieklīga (reizēm) . . . es tāpat kā opītis savās bērēs gribu kārtīgu balagānu un galvenais vēderdejotājas :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?