Depresīva troļļa piezīmes - Liepājas triatlons. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Liepājas triatlons. [Jun. 8th, 2024|05:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]

Sezona atklāta. Sportiskā forma nebija tā labākā, kaut kādu iemeslu dēļ kuņgis niķojas pie slodzes, ja salej tanī par daudz ūdens. Jau biju sācis apsvērt domu nepiedalīties, bet tad izlēmu, ka dnf man nav nekas jauns. Tāpēc metos tik ūdenī un gatavojos parasīt glābējiem, lai ved mani krastā. Gps labi nogļučija, paņēma sākumu Ropažos, saskaitīja 1.9km, lai gan bija 1.5km A neko, labi nopeldēju, bez problēmām.
Mazliet iečiloju pirmajā tranzīcijā. Tad paķēru velo un aidā 40K. Bija plāns turēt 28km/h vidējo. Sāku braukt ar 80% savas max jaudas, pulkstens rāda 32km/h, pēc brīža jūtu, ka var varu ātrāk, jau 36, un nav grūti. Sāku vērot kokus, jo tak jābūt labam ceļa vējam, bet neko diži vējains neizskatījās. Nokļuvu līdz punktam, kur jāmet riņķi un jābrauc apakaļ. Uzreiz secināju, ka esmu ticis pie velo braukšanas vējā pieredzes, jo bija labs ceļa vējš, atpakaļ jau tikai 28km/h. Tā 4 apļus. Vidējais mazliet virs 30, kas man ir ļoti labi.
Un tad jau atlika tikai noskriet 10km. Pirms sktiešanas paņēmu dzirdināšanas punktā ūdeni, tā bija kļūda. Vēders sāka protestēt. Nācās skriet max mierīgi, pat izdevās, uzbeigām atlaida, finišā pat paskrēju ar 4:30.
Ņemot vērā apstākļus 2h48min ir ļoti labi, esmu apmierināts ar šo rezultātu.

Ļoti patīk, ka triatlona komūna ir visnotaļ draudzīga. Viens otru uzmumdrina, dalās ar padomiem, ciena viens otru. Brīnišķīgi.
Tagad ļoti gribās gulēt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:June 10th, 2024 - 09:57 am
(Link)
tik viegli viss aprakstīts, ka gandrīz nešķiet smagi ♡
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:June 10th, 2024 - 11:25 am
(Link)
paldies, bija nedaudz. ir joprojām.