Depresīva troļļa piezīmes - Jā, lūdzu. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jā, lūdzu. [Nov. 29th, 2022|11:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]antiprojekcija
Date:November 29th, 2022 - 08:55 pm
(Link)
Divkosīgi ir izlikties, ka baigi cīnies par vārda brīvību, bet tajā pašā laikā sprāgt gaisā, kad kāds kaut kur slēgtā izstāžu telpā izvieto mākslas darbu, kas tev nepatīk.

Kas attiecas uz twitter, facebook, etc - tās nav tikai publiskas telpas, bet pirmāmkārtām privāti uzņēmumi, kas 1) cenšas nopelnīt maksimāli daudz naudas un 2) piesegt savus dupsīšus pret tiesu darbiem. Līdz ar to arī tiek banoti konti, kas neatbilst tam tēlam, kādu šīs platformas grib par sevi radīt un/vai var radīt liability.

Maska twitter tādā ziņā būs labs case study, jo notiks viens no sekojošā:
1) notiks lietotāju un reklāmas devēju bēgšana, tas kļūs par baigo naudas bedri un lēnām aizies nebūtībā (šobrīd izskatās most likely)
2) Masks tādā vai citādā formā ieviesīs "cenzūru" atpakaļ
3) Neviens no patreizējiem soc. platformu īpašniekiem vienkārši neko nesaprot no sava biznesa (nu vai - ir inficēti ar "woke" vīrusu), un Maska brīvās runas twitter kļūs par vēl vienu triljona kompāniju. (jē, rait)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 30th, 2022 - 06:46 pm
(Link)
Es neko nesprāgstu. Ideālā pasaulē uzskatītu, ka jā, šādu cenzūru nedrīkst pieļaut. Bet mēs nedzīvojam ideālā pasaulē. Tā kā tādi kā tu mani grib cenzēt, tad es gribu cenzēt tādus kā tu atpakaļ. Fight fire with fire. Paši sākāt.

Kas attiecas uz Tvitera nākotni, man personīgi vienalga. Ja tas nogrims, tad tas arī būs labs iznākums. Labāks par Tviteri kā globālistu/komunistu propagandas rīku un pedofilu tikšanās vietu. Masks pilnīgi noteikti uzturēs vismaz kaut kādu cenzūru, jo pat viņš negrib no Tvitera uztaisīt otru 4chan. Pagaidām viņš cenzūru ir mazinājis un sabalansējis. Cenzēti tie ARĪ naida runu paudoši kreisie un pedofili. Tikmēr simtiem nepamatoti banotu akauntu atgriežas platformā. Kās būs tālāk, tad jau redzēs.