Depresīva troļļa piezīmes - Tiem, kas raud par AES un zaļajiem un to, ka zaļie vainīgi pie kara Ukrainā. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tiem, kas raud par AES un zaļajiem un to, ka zaļie vainīgi pie kara Ukrainā. [Jul. 15th, 2022|12:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 15th, 2022 - 05:42 pm
(Link)
tu to tagad nopietni saki??????
NEBIJA CITU - ????
es neesmu ķīmiķe, bet basic history facts?
Nonetheless, the history of tetraethyl lead (TEL) has lessons to teach us. Its origins as a gasoline additive began in the 1920s, when it was perfected by GM as an anti-knock compound for high-compression engines. But GM—controlled at the time by DuPont— knew perfectly well that there was already an effective anti-knock additive available: ethanol. Motor fuel made up of about 80% gasoline and 20% ethanol worked beautifully. In “The Secret History of Lead,” published in 2000 in The Nation, Jamie Lincoln Kitman explains what happened next:

From the corporation’s perspective, however, the problems with ethyl alcohol were ultimately insurmountable and rather basic. GM couldn’t dictate an infrastructure that could supply ethanol in the volumes that might be required. Equally troubling, any idiot with a still could make it at home, and in those days, many did. And ethanol, unlike TEL, couldn’t be patented; it offered no profits for GM.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:July 15th, 2022 - 05:46 pm
(Link)
Nu jā etanola vajag 20%, bez tam etanols ir daļēji oksidēts savienojums tam kā degvielai ir mazāka jauda.

Redzi ja tā būtu tikai GM sazvērestība tad piemēram iekš PSRS nelietotu tetraetilsvina piedevu, jo kas padomijai GM intereses
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 15th, 2022 - 05:56 pm
(Link)
tā nebija sazvērestība, bet gan peļņas nolūkos veikta aktivitāte. no etanolu gm nevarētu iekasēt 3 centus no litra.

kad par to diskutēja Eiropā, visi pārņēma GM pieredzi, jo uzskatīja, ka tur viss ir ok, ja jau ASV dara, tik primitīvi. kamēr ASV tā arī nekad pat neapstiprināja svina piejaukuma drošību, viņi vienkārši gadiem turpināja senātā par to diskutēt.

tur nebija nekādu kļūdu.

btw, svinam ir ļoti nerodeģeneratīva ietekme uz jaundzimušo smadzeņu sistēmu, un vismaz asv pie varas šobrīd joprojām vairums ir cilvēku, kas dzima un auga svina periodā.

just for fun, kriminologiem ir fantastiski grafiki par laupīšanu un smago noziegumu līknēm kas seko svina lietošanai. kad valsts sāk lietot šo piejaukumu, strauji pieaug noziedzība, kad beidz, ļoti strauji atkal krīt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 15th, 2022 - 07:31 pm
(Link)
Vai tev tik pat kritiska attieksme pret tādām mega korporācijām kā Pfizer? Uzticies?
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 15th, 2022 - 08:03 pm
(Link)
what's next, uzticēties reliģijām, sektām un svešiem onkuļiem, kas sola konfektes? tu vēl pajautā vai es uzticos covid vīrusam.

what a sad sad joke.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 16th, 2022 - 04:41 pm
(Link)
Esi gatava špricēt sevī vielu, ko taisījusi megakorporācija Pfizer, kas labi zināma ar savu ēnaino pagātni? Īpaši vielu, kas nav izgājusi nepieciešamos 'trial period'? Oh wai- esi, jo jau esi to izdarījusi. Lielie korporāciju kritiķīši jūs mūsu. :)
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 16th, 2022 - 04:48 pm
(Link)
vari droši to uztvert personīgi, mana interese par galdnieku, bitenieku un citu augsti kvalificētu speciālistu viedokļiem šajā jautājumā atrodas turpat, kur ideja uzticēties pfizer, but sure enjoy ur delusions ;)))
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 16th, 2022 - 05:22 pm
(Link)
Es ceru, ka neaiziesi ar sirdi tuvākajā laikā. :(
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 16th, 2022 - 05:45 pm
(Link)
to saka alkāns ar izteikti neveselīgu dzīves veidu. par sevi labāk parūpējies, liec citus mierā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 16th, 2022 - 06:40 pm
(Link)
Ō, es par sevi rūpējos, bet vismaz mana aiziešana dēļ sliktiem ieradumiem varētu būt prognozējama un saprotama. Jūsējā, veselīgo un sportisko tipu pēkšņa un "bezcēlonīga" miršana tāda nav. Vēlu veiksmi!
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 16th, 2022 - 06:51 pm
(Link)
tagad nodzēries tips, kas zin tikai litrabolu, stāstīs savau konspirāciju teoriju sūdu? tak teicu jau atpisies, par sevi rūpējies. mēs ļoti labi tiekam galā bez tavas bezjēdzīgās huiņas, kas smird pēc peregāra pat caur internetiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 17th, 2022 - 07:06 pm
(Link)
Oficiāla statistika, kas par pēdējā gada populārāko aiziešana iemeslu ieliek sirds trieku un ļoti populāra jaunu un vidēji vecu cilvēku vidē, nav īsti teorija, tāpēc vēlreiz - vēlu veiksmi. Noderēs.
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 16th, 2022 - 07:03 pm
(Link)
varbūt kristus mīlestība ir šo nomaldījušos grēcinieku atradusi un piepildījusi ar dievišķu mīlestību un nu viņš patiesi spēj aizlūgt par ikvienu dvēseli, kuru mīl kā sevi paši?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 16th, 2022 - 07:07 pm
(Link)
apgalvo, ka neesot kristietis.
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 16th, 2022 - 07:12 pm
(Link)
nu re, pieticīgs un pazemīgs, primārās kristieša pazīmes jau ir, cilvēks pat vēl nenojauš, bet dievs jau viņu ir atradis ;)
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 16th, 2022 - 07:13 pm
(Link)
cerēsim uz to labāko (;