Depresīva troļļa piezīmes - Grūtgalvji. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Grūtgalvji. [Jul. 20th, 2021|05:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 20th, 2021 - 07:34 pm
(Link)
aiziet, iesaki, lūdzu, kādas darbības pamudinās vakcinēties?
un kādi ir tavi iebildumi potēties?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 20th, 2021 - 07:44 pm
(Link)
Esmu jau rakstījis. Veicināt vakcinēšanos pie ģimenes ārstiem, palielināt viņiem maksājumus par veikto vakcināciju, dot vairāk laika apzvanīt savus pacientus.

Vēl arī varētu atlaist vakcinācijas biroju, jo tas ir neefektīvs.

Būt atklātākiem un labāk skaidrot, ko nozīmē vakcinācijas riski un kādi ir ieguvumi. Mazāk spiest uz bērnu vakcināciju – pat PVO to nosauca par skandālu, kamēr nabadzīgajās valstīs nav vakcinētas pat riska grupas.

Mums jau arī nav. Piemēram, mani vecāki nav vakcinējušies. Ģimenes ārsti viņus nevakcinē, bet uz kaut kādiem centriem aizbraukt viņi nav spējīgi. Prasi valdībai, kāpēc viņi neatbalsta ģimenes ārstus? Varbūt tāpēc, ka par to rakstīja Apinis, bet viņš politiķiem nepatīk?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 20th, 2021 - 07:54 pm
(Link)
diemžēl neizskatās, ka tā būtu problēma vairumam potēšanās pretinieku šeit cibā. ja var atvērt klab.lv jāvar arī manavakcina.lv
es pareizi saprotu, valdības lamāšana palīdzēs daudz vairāk? molotova kokteiļi pie saeimas arī? domā gndriķis ies potēties, ja viņam ģim ārsts teiks, ka vajag? no 1. jūlija tak ir obligātās soc iemaksas, varbūt vairs nebūs tāda viņam.
neticu, ka lielais vairums ir tādu, kā tavi vecāki, kuri fiziski netiek potēties.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 20th, 2021 - 08:01 pm
(Link)
Man nevajag ticēt, man vajag datus.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:July 20th, 2021 - 08:07 pm
(Link)
Gnidrologs droši vien neies, bet, piemēram, mana kolēģe, kurai tur it kā bija tās 2 pazīstamās sievietes no vakcīnas nomirušas, gan nesen aizgāja. Man liekas, nostrādāja kaut kāds bara instinkts, kad visi normālie cilvēki apkārtnē, ieskaitot darbavietu, novakcinējās, pat es, ar visu savu kovidskepsi, un viņas vīrs, kurš iepriekš arī teica, ka nevakcinēsies.
Man liekas, ka mazliet palīdz runāt ar svārstīgajiem cilvēkiem, normāli skaidrot savus apsvērumus un savas šaubas. Es, piemēram, nesen runāju ar savu nevakcinēto kosmetoloģi, godīgi, ka man arī bija bail, jo brīžiem nevar saprast, kam ticēt, kam ne, godīgi aprakstīju savus apsvērumus, kāpēc tomēr jā. Augusta sākumā iešu atkal, varbūt viņa jau būs novakcinējusies, arī tāpēc, ka būs pašai jāapmaksā testi. Lielākā daļa no svārstīgajiem ir pilnīgi normāli cilvēki, viņus tikai neredz, jo viņi ar savu svārstīgumu sevišķi nedalās sociālajos tīklos, jo kauns būt vienā ierindā ar visādiem gobezmjiem un brīvvalsts tēvē; tur skaļi bļauj tikai zvērinātie antivakseri, kas laikam ir drusku uzkārušies uz tām vakcīnām un netiek ārā.
[User Picture]
From:[info]az
Date:July 20th, 2021 - 09:20 pm
(Link)
cilvēcīgi ;)