Depresīva troļļa piezīmes - Katram vienu triatlonu. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Katram vienu triatlonu. [Sep. 27th, 2020|08:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Sporta kluba kodols apzinīgi savācās un jau laicīgi, tobiš vakar, devās uz Rēzekni, lai šodien startētu Rēzeknes triatlonā ar nosaukumu "Katram vienu triatlonu". Labi izgulējušies, (es piedevu gailim, kurš sāka aurot 100m no manis ~4:55, brīdī, kad izvēlos no guļamtīkla pēc septiņiem, jo jutos izgulējies) laicīgi bijām pie Rēzeknes olimpiskā centra. Pirms reģistrācijas mūs apsveica pats triatlona federācijas prezidents ar to, ka esam pirmie reģistrētie dalībnieki pasākumā un arī visādi citādi baigi superīgie mamili. Sataisīja bildes un solīja, ka tās būšot https://www.triatlons.lv/ Bijām gatavojušies startēt opīšu distancē, jo garākā no divām bija pieejamajām bija tikai 1981. gadā dzimušiem un jaunākiem. Jauki, dēļ mums izmainīja statūtus, opīšu distanci atstāja bērniem un ļāva mums sartēt 200m peldēt āra baseinā, pauze, tad ar velo 9K un bez pauzes 3K skriet.
Gaiss 12:00 nebija diez ko silts un bija vējains, bet baseina ūdens silts kā augļūdeņi. Fantastiskas izjūtas. 200m brīvajā stilā nebiju peldējis, biju gatavojies peldēt 100. Izturēju visu distanci, varēju nedaudz ātrāk, gala rezultātā 4min. No līdera atpliku ~ 2min. Pēc pusstundas stundas startējām ar velo, trasē devāmies vadoties pēc peldēšanas rezultātiem. Jāsaka, ka labi jutos, labi minās, 3 apļi pazibēja nemanot, biju apdzinis vairākus ne no savas grupas, savukārt, mūsu grupas līderi es ar velo neiedzinu, kas mazliet saskumdināja. Bet jau pirmajā no diviem skriešanas apļiem līderi noķēru un viegli apdzinu, jo nabags nebija izrēkinājis spēkus. Man priekšā bija palicis tikai 14 gadīgs pro, kuru diemžēl tā arī nesaķēru.
Lieki teikt, ka brīdis visi trīs kluba biedri nodominēja pjedestālu, netiks aizmirsts nekad. Pirmais triatlons un uzvara ir mūsu par visiem 110%!!!!11

p.s. kopā mūsu grupā bija 4 dalībnieki. 4. palika vetārsts no Ludzas, ļoti jauks un runātīgs, bet diemžēl slikti nopeldēja un velo viņam bija vēl skumīgāks kā man, tāpēc viņam nepalīdzēja tas, ka viņš bija ātrākais skrējējs.
p.p.s dzirdēt, ka pa visu Rēzekni kāds bļauj - Zazis iedzen V., ļoti labs skriešanas solis priekš triatlonista, ir neaizmirstami.

4:01 20:17 13:05 kopējais 33:22:00
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pavisam
Date:September 27th, 2020 - 09:50 pm
(Link)
tas par tiem augļūdeņiem tik precīzi :D

Malači!!!
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:September 27th, 2020 - 10:34 pm
(Link)
paldies. tavs atbalsts ir neatsverams.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:September 28th, 2020 - 05:10 am
(Link)
Šitajā aukstumā peldējāt?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:September 28th, 2020 - 08:26 am
(Link)
ūdens bija 28 grādi
From:[info]polija
Date:September 28th, 2020 - 08:25 am
(Link)
sveicu! Tu gan ilgi negatavojies un neatliec, vnk mauc! :) Respect. Mans "sapnis par triatlonu" kkā tā pamazām no gribēšanas ir nolicies arvien tālākos plauktiņos.. Tik tālos, ka vairs pat neesmu īsti parliecināta, vai gribu :D
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:September 28th, 2020 - 08:26 am
(Link)
stājies tik mūsu klubā un aiziet!