Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 30th, 2020|09:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Šodien kārtējais izskrien Rīgu posms. Pierijos cukuru līdz nelabai dūšai, sadzēros kolu (kofeīns uz sačiem palīdzot, da i daudz tur nav). Izskrēju trasi lēnā riksī pirms starta. Noskaidroju labākās trajektorijas.
Biju nolēmis sākt stipri mierīgi un kāpināt tempu otrajā distances pusē. Pirmais aplis 4 min. Man iestājās vadafaks. Tā arī atlikušo distanci skrēju minēdams: aplis īsāks, jāskrien vairāki, vai arī esmu kkur šortkatu uztaisījis. Uzliku mīksto, nomaucu 10 apļus 41 minūtē un likos mierā. Noskaidroju, ka aplis šoreiz mazliet īsāks, mans koments zem deguna bija ņehuja sebe mazliet.
Telefonā biju izvēlējies ne to programmu, tāpēc pēdējā distances trešdaļā sievietes balss austiņās lika man skriet 15.6 km/h, brīžiem pat dzirdēju, ka viņa atviegloti uzelpo un saka, ka labs ātrums, lai es turpinot. Pārsvarā tomēr skubināja mani, vienreiz pat teica, ka, ja es neturu, es drīkstot arī apstāties, tas man uzsita asini, kādu brīdi telefona skripts varēja mani slavēt.
Kroč atkal patika, neko nenožēloju.

upd 22. vieta ar 41:06
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:July 30th, 2020 - 10:03 pm
(Link)
kāda aplikācija?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 30th, 2020 - 10:10 pm
(Link)
samsung health
From:[info]polija
Date:July 30th, 2020 - 11:25 pm
(Link)
ņičego sebe health ar 15,6 km/h :D
Bet nu jā - malacis! apsveicu! Tas otrs variants gan nav baigi prātīgs, ko rakstīji iepriekš. vismaz pacenties šķidrumu salietoties pietiekami iepriekšējās dienās.. Tai skaitā minoties.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 30th, 2020 - 11:31 pm
(Link)
es tā droši neticu savam telefonam, tā gps mēdz melot. bet arī neizslēdzu, kkādu enerģiju biju sataupījis līdz pat beigām.
šķidrumu salēju sevī un leju cik lien ikdienā, pat apsveru uztetovēt uz rokas - padzeries. (:
tās METAs vislaik mainās. ogļhidrātus arī pēc slodzes vajagot piļīt, proteīnu vispār esot vērts tikai vakariņās, jo atjaunojas viss miegā, savukārt kā enerģijas avots proteīns sūkā.
vo. aizmirsu b vitamīnu kompleksu iešaut pirms. parasti ir sajūta, ka tas būtu dopings, jāiešau tagad.