Iemiileejies Shekspiirs ([info]zanix) rakstīja,
@ 2003-05-05 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lieki izteereeta nauda
Vakar peec ilgiem laikiem man atsuutiija iizinju mans E.Tad nu saakaas attieciibu skaidroshana.Izteereeju iizsinjaas visu krediitu un kaads labums?Es tikuntaa paliku tas vainiigais.Vinjam ar visu to nav nekaada sakara.Jaa vinsh nav vainiigs,ka esmu vinjaa iemiileejies.Vispaar iznaaca, ka vinjam vispaar ar to nav nekaada sakara.
Es tam nepiekriitu un nekad nepiekritiishu.
Ko lai domaa cilveeks, kuram katru dienu draugs zvana pa telefonu un runaa nemazaak par stundu.Ko lai es domaaju par cilveeku,kursh chatojot ar mani raudaja seezot pie datora.Tik ljoti vinju aizkustinaaja kontakteeshanaaas ar mani.Kursh bija tik miilsh pret mani?
Nu iemiileejos es, tikai shiis paarlieku lielaas uzmaniibas pret manis deelj.Jo neviens nekad pret mani taa nav iztureejies.
Bet nu izraadaas vinjam ar to visa nav nekaads sakars.Es pats esmu pie visa vainiigs, ka nekontroleeju savas juutas.Jaa, es piekriitu, bey vai tad vinsh nav liidzatbildiigs pie taa.Jo apzinaati vai ne, vinsh izprovaceeja shiis juutas.
Bet nu vinsh mazgaa rokas nevainiibaa.
Bet es dusmojos par taadu netaisniibu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darcold_massive
2003-05-15 19:05 (saite)
zilais vai nezilais [man hostbro arī tāds veidojās], bet gribēju ieteikt, ka attiecību skaidrošanai SMS var suutiit internetaa fundamental`aa, tele2.lv`aa un lmt.lv`aa arii.

Vispār interesanti. [kaut gan man tā padarīšana pieņemama neliekās]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eques
2003-05-19 11:02 (saite)
Un tu tiešām domā, ka Zanixam ir baigi daudz alternatīvu, kur varētu skaidrot attiecības? Nu pieņemsim kaut vai tīri hipotētisku situāciju, ka tu pats (pati) esi homoseksuāls. Nu, cik cilvēkiem tu varēsi uzticēt savas problēmas, nebaidoties viņus zaudēt? Draugiem, paziņām, kas publiski saukā homoseksuāļus par pediņiem utt? Vecākiem. HA. Tādēļ ja ir vieglāk pateikt to visu svešiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?