Yuna ([info]yuna) rakstīja,
@ 2004-04-21 14:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nothing important, for u, actually
darbs: jau vakar man vajadzeeja nodod gala variantu, tachu gala variants tika IZLABOTS, un sanaak ka man vel joprojaam nev gala varianta..man taada sajuuta, ka es vairs nemaku rakstiit!!ES!!NEMAAKU!!es rakstu to kaa sacereejumu vidusskolaa, bet man vajag pielikt klaat tiiri operatiivu informaaciju..bet es to nevaru..tiko es tuvojos skaitljiem - man pazud veeleeshanas rakstiit!!!kriize - emocionalaa kriiize..profesionaalaa kriize..fcuk!!man tas gabals ir jaauzraksta,bet es te nevaru!!

laikam taapec ka tuvjos kaarteejam dzimshanas punktam-aktiivi degradeeju..eeh!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]yuna
2004-04-25 13:31 (saite)
Oo jaaa!!tas ir vienmeer aktuaali..turklaat tieshi tagad es pie ta arii straadaaju..ne vairak:mokos, jo nekad agrak neko tadu nebiju dariijusi, taapeec briinos, kaa mani paciesh mana priekshnieciiba- es pie vinjiem ar jautaajumiem ik stundu eju, un vinji pacietiigi labo manus „darbus”;)))bet es cenšos!!!;))))

Projekts ir pa mūzikas industriju . vairāk orintets tieshi uz klubu kustību Riiga, tacu noteikti vajadzēs domaat ari par kaut kadiem ārzemju klubiem, vai DJ/VJ apvienībām ārzemes. Peec būtības taa ir izstāde-festivaals, tachu bez parastiem stendiem. Taa kaa ta ir pilsēta, tad sienas, griesti- viss buus pārveidots par pilsētu un kaut kadam nakt/vakara debesiim..;)ari dalībnieku stendi buus pārveidoti par kaut kadiem arhitektūras veidojumiem. Paraleeli tam visam notiks arii festivāls. Hologrammas, tad DJ, Vj, dejotaaji, kustību teātri, utml fignjas ((c)hirins) halli buus pilsētas struktuura – peec manaam domaam ideālais variants ir Pariizes apljiar centrālo laukumu un tad nu saprati, nee? Iisumaa – viss.

Projekts vel ir sagatavoshanas stadijaa, taapeec vel nav zināms vai tas aizies, vai es palieku bez darba:)))

Kaut kaa baigi bezsakariigi sarakstīju, bet es ceru saprati galveno domu;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?