Yuna ([info]yuna) rakstīja,
@ 2004-01-27 18:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:creative
Mūzika:R.E.M.

cik svariigas lietas izsust
paldies zdv - atgadinaja par vietaam kuras es miilu, kaut vai tapec ka tur es biju.. cik tas ir svariigi - kaut kur buut!!! ne jau tapec ka pasee saliek mulzum daudz shtampu, bet tapec ka taaa es iepazinu pasauli.. un pasaule ir tik plasha!! ir tik traki daudz vietu kur es tieshaam vel nesmu un kuras mani vilina klaat.. citreiz iedomaajos cik daudz no taa visa ko es gribu paspeet es savaa dziivee paspeeshu.. man ir tads dziives dzineejs: man ljoti gribas lai man buutu ko pastastiit kad man buus gadi 60, lai es nekad pat neiedomatos ka emu savu dziives laiku izshkaidijusi, ka neizmantoju to.. ka spelejos ar dargako kas man man jebkad bija dots - DZIIVI..
karjera nav TIK svariiga ka mes biezhi vien iedomajamies, jo atceroties cilvekus, kurus esmu satikusi - man zud parlieciba ka KARJERA tas ir tas dziivee.. galvenais ir dariit to kas tev sniedz gandariijumu..

SHO DZIIVI MEES DZIIVOJAM SEV UN TIKAI SEV UN NEVIENAM CITAM NAV PILNIIGI NEKADAS DARIISHANAS KA MES PAVADAM SAVU LAIKU. VIENIIGAIS - NEAIZTIKSIM CITUS VINJU PASHIZPAUSMEE..:))))

biezhi iedomaajos: vai mums tiesham ir IZVEELES BRIIVIIBA, vai mes tiesham esam noteiceji par savu dziivi..??



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2004-01-28 20:11 (saite)
nevajag nemaz tik brrrrriesmiigi noliegt karjeru :) zinaamu gandariijumu dziivee dod arii pashizaugsme, ka vari pats paplikjeet sev pa plecu - sak' neesmu nemaz żemee metams, re ko esmu iemaacijies un rekaa paaugstinaats amataa!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]yuna
2004-01-28 20:24 (saite)
es nekada gadiijumaa nenoliedzu karjeras jedzienu un es uzsveru ka tas ir subjektiivs viedoklis- es vienkarshi dziivoju pec cita principa. karjera man nav galvenais.
karjera ir labi ja gribi stradat citiem un sanjemt par savu darbu tik cik dod, man patiik stradat SEV un sanjemt tik cik pati speju nopelniit un protams cik spej nopelniit MAN..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]ib
2004-01-28 20:52 (saite)
heh, tas tikai pieraada, ka mees definetly esam dazhaadaas sfeeraas :)
bet kaa jau teici - tas jau ir tiiri subjektiivi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?