Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2017-12-29 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un tad par to 2018!
Ierakstīšu mazu ziņu nākotnes man. Čau! Tagad gan jau Tev ir pašai mašīna un bērns iespējams! Šobrīd man šķiet 2018.gads nākotne, bet es zinu, ka Tev šis ieraksts liksies- lol, tas nu gan bija tik sen. P.s. Tagad man radās ideja ierakstīt video nākotnes man ar laika kapsulu un apskatīt tikai konkrētā vecumā. Tas būtu stilīgi. Eu jā, to izdarīsim Jaunajā gadā kā uzdevumu.

Labi tad vīzija par nākotni ---2018---. Ok nevis vīzija, bet mani plāni šim gadam.

*Gribu nopirkt veselības apdrošināšanu un iziet visādus ārstus. Jāapčekjas vai man nav kāds vēzis vai kkas parazītisks manī iekšā. Kā ir tas teiciens- better be safe than dead
*Plāns ir jūnijā braukt atkal uz USA. Gribam uz 2 nedēļām un močīt pa visiem nacionālajiem parkiem pēc kārtas + Malibū, Sanfrancisko, Vegasa, Sakramento probably un tad jau visi parki- Antilopes kanjons, the moab, horsebackshuebend kaut kāds skats, beavers falls, jelloustounas np un kur tie milzu koki bija un josemites parks un vēl un vēl... arī tas dambis utt. Plāns ir, tagad jākrāj piķis.
*pavasarī norukāt tirgū
*paņemt vismaz 3 nedēļu atvaļinājumu uzreiz
*Es gribētu arī šogad palikt stāvoklī
*Es gribu iet dekrētā un beidzot atpūsties. Es zinu, ka tām, kurām ir bērni gan jau gribētu man klupt krāgā par šo teikumu, bet reāli- nekas nevar būt sliktāks par manu dzīves režīmu. Man ir zaibal celties 5.20 braukt uz Rīgu un 20.00 būt mājās. Un tā jau 4,5 gadus. Es domāju, ka ar bērnu man būs tiešām vairāk miegs un es būšu daudz priecīgāka.
*Vajadzētu samuķīt mašīnu sev
*Vajadzētu arī dzīvokli labiekārtot

Protams izklaides un intereses man saglabājas no iepriekšējā gada.

* es gribu notievēt, pie tā vajadzētu sākt strādāt un vēl es arī gribu atsākt skriet tā nopietnāk. Ā un labrpāt arī šogad ietu atkal korī, bet nu visu nevar savienot ar manu režīmu :(


Jā, bet kopumā es domāju, ka šis gads nebūs slikts. Man izskatās cerīgs, 2017. arī izdevies krāsains, neko nevaru sliktu teikti :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slaaneklis
2017-12-29 16:54 (saite)
Nu, labi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?