Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2017-10-05 16:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Oktobris
Dzīve mainās.
Pagaišnedēļ mūsu mazās pilsētas viens diez gan pazīstam vīrs uztaisījas pašnāvību. Kāpēc? To neviens nezin.
Lasvegasā šaušalīgs terorakts. Tas gan mani ir aizķēris. Trīs dienas sekoju līdzi šiem notikumiem, un nu baigi. Tā kā jau gadus neesmu domājoša persona, grūti kaut ko apsmadzeņot, jo manu māksliniecisko dvēseli ir ieskāvis melnais lietišķuma un banāluma kaut kas (bee), bet nu viens izvirzītais domu gājiens par motīvu bija loģisks apmēram 1,2 %. Trampa nīdējs demokrāts, kas izteikti protestēja pret prezidentu izdomāja viņa cilvēkiem - idiotiem, kas viņu ievēlēja- republikāņiem, ieroču mīlētājiem, country mūzikas faniem atriebties un mēģināt iznīcināt viņaprāt "idiotus"? Tāpat tas šķiet pārāk banāls iemesls, lai darītu ko tādu. Kā arī pārāk detalizēti plānots uzbrukums emocionālam cilvēkam, kas varētu satrakoties par globāla mēroga lietām.

Vēl šodien prātā man ienāca vēl nereālāka versija.

Ok, viņš pāris dienas iepriekš bija rezervējis istabiņu citā vietā, arī ar skatu uz 3 dienu citu koncertu. Kāpēc tad viņš neko nedarīja? Varbūt tad viņš saprata, ka tomēr no šitā dzīvs aizbēgt nevarēs, it kā ļaudis lēš, ka bija viņam doma aizbēgt, bet varbūt tad viņš saprata, ka šī ir viņa pēdējā dzīves misija. Un nolēma nogaidīt līdz nākamajam festivālam, varbūt tur vairāk cilvēku, vai tas manadley bey hotelis ir lielāks un vienkāršāk no tāda būs ilgāk šaut.

Versijas par viņa pašīti arī man nav vēl līdz galam skaidras, tur dažādas variācijas pavīd. 1) nošāvās, kad policija mēģināja iekļūt istabiņā 2) pats nošāvās uzreiz pēc tām 11.minītēm šaušanas. Man šķiet, ka tā otrā ir īstā versija. Tad w h igrek viņš neizšāva visus tos savus 23 ieročus? Tā tak varētu vēl tur nošaut vairāk, ja tāds bija mērķis. Interesanti, ko viņš rakstījis tajā savā zīmītē, kas nav atzīta kā pirmsnāves vēstule. Tātad otra nereālā versija, kas ieskrēja prātā- varbūt aiz šī stāv kāds superminds, kas visu ir pamatīgi izplānojis, visreālāk līdzdalībnieks. Abi kopā būtu visu realizējuši un beigās atstātais mironis nolikts kā vienīgais vaininieks. Tomēr bija divi caurumi logos. Labi, supermainds kā trešā persona to nevarēja izplānot. Un kā viņa čiksa mīlot viņu un dzīvojot kopā nepamanīja to ieroču arsenālu? Labi, tur jau arī katram otrajam vnk patīk šaujamie un kolekcijas tiek veidotas prieka pēc.

Katrā ziņā, mani interesē motīvs. Kāda velna pēc kāds ir spējīgs nogalināt tik daudz cilvēkus? Mazas meitenes..... jaunus cilvēkus. Protams, tas nav normāli, tur bija jābūt 5 baltajām lapām, bet ja tur nebija neviena lapa? Kāda loģika tad tur darbojas?

Ok, arī tas 18.gadīgais čalis, kas Ķīpsalā nogalēja divas sievietes. Nav jau izskaidrojamas šādas lietas, lielākajai daļai tas ir nereāli pat iedomāties ko tādu darām, viņam vai nu tas likās normāli, vai arī ir saskatījies kkādus slepkavu cs. Varbūt nav realitates izjūtas, vai ir kandidē uz Latvias next maniak


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?