Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2017-01-16 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par brīvdienām
Par brīvdienām
Vēsturei.
Piektdien es & R, Andrejs ar Kriksi aizbraucām uz Mūzu paēst. Paēdām, padzērām vīniņu, papļāpajām. Aizbraucām mājās čučēt. Nākamā rītā R uz darbu brauca, es cēlos un braucu uz Lietuvu. Uz lidlu. Nu man ir lētie tīrāmie līdzekļi un pilns ledusskapis ar dārzeņiem. Pakārtoju kaut ko. Konstatētju, ka dz.d. nevaru sasēdināt 9m2 26 cilvēkus. Nezinu ko darīšu. Vakarā 6dienas aizgāju pie A&K uz mājām. Kamēr K ir perganent un nevar ar mums dropēt, tikmēr es ar A normāli kaut kādu konjaciņu labo iemalkojām. Beigās sanāk tā pamatīgāk. Bija man doma aiziet pie viņiem un kādas nu 4 h līdz 12.00 pasēdēt. Beigās mēs ar A abi mēģinam dziesmas :D Viņam ir jauna ģitāra un tā nu mēs kādas 2h noteikti Aināru Mielavu spīdzinājām :D Ai jel manu vieglu 'prātu, Labradotu un vēl max vienu dziesmu :D Bija smieklīgi. Arī baigais pālis kkā paķēra no tās dziras. Arī pa pālim sastādija viņš man ēšanas plānu, lai nomestu 10 kg.

Svētdien ar R devāmies pastaigā pa mežu. Nohaikojām nedaudz vairāk kā 5 km nu kādu 2 h laikā. Jā. Parasti es šo noskrēju 30 min laikā. Bet piekusām, bijām nogājuši līdz upei, tā bija aizsalusi. Gribējām iet atpakaļ pa upi, bet nedaudz palika bail, ka neielūztam. Iebraucām veikalā un iepirkām ēdienu vakariņām. Pagatavojām vakariņas, pasnaudām diendusu un tad nedaudz pastrādājām. Tad bija kopā romantiskā upeņu bumbas vanna ar svecēm un tad jau devāmies pie miera :)

Jaukas brīvdienas.









(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-01-17 11:14 (saite)
Man likās, ka taisījies tak no viņa šķirties! :o

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]xaby
2017-01-18 15:12 (saite)
Ājā... es izšķiros un sagāju kopā. Cits jau stāsts, negribu sev aprakstīt to bijušo padarīšanu. Tomēr šitā būs tagad. Gala lēmums, vismaz uz kādu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?