Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2016-07-25 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
grr
Labrīt!

Vakar apsveicu R dz.d. uzcepu pati kūku- siera/sokolades/melleņu.. tas no manas puses ir liels pagodinājums, jo es negatavoju ēst. Sanāca ideāli- kūkotava lai iet kūkot.

Bet es vakar atkal paliku dusmīga. Nu wtf... man it kā ir pusis, bet man nav nekā intīma. kas par #? Tad, kad man nebija nekā patstāvīga, man bija vismaz tas..... Mani tas sanikno un es labprāt viņam dirstu virsū, bet nu es vēl valdos. Ja šādi turpināsies, tad nu sorry. ir arī citi puiši ar man tīkamu augumu un attiecīgi labām aprisēm.

Ja man nevajadzētu seksu, tad man vīrieti nevajadzētu vispār. Un ja man ir vīrietis, bez seksa, ko lai es ar viņu daru? Ah mani tā tas kaitina. Kā var 27 gados nemācēt tik daudzas lietas?

Es parasti nevienu nepasūtu nekur, bet nu šis iemesls man sit pa nerviem pamatīgi. Es neesmu romantiskā saulrietu vērotāja. Ir lietas, ko es obligāti vēlos savā dzīvē un ja man viņu nav, tad būs.. no kāda cita. tas arī viss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]little_mermaid
2016-07-26 12:43 (saite)
Bet kāpēc tad nav? Kas tur jums notiek?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]xaby
2016-07-28 17:45 (saite)
Es nezinu kāpēc nav. Mans pusboyfriends ir ārkārtīgi kautrīgs. Viņam arī bijušas 3 meitenes pa visu dzīvi un man šķiet, ka viņš to lietu īsti nepieprot. Jo nu pirmkārt priekšspēle velkas mūžību un beigās izrādās, ka tā nemaz nebija priekšspēle. Jo nu nekā nav. Pamīļojāmies lol. Kas tad tā dara? Un kad arī kaut kas aizvelk tik tālu, tad nu ir 1 poza, kurā viņš neko nedara. Kā tas vispār ir iespējams? Nu man no tā prieka nekāda vispār nav. Es vēl mēģināšu, bet nuuuuu nezinu. man jau patīk komandēt un ņemt virsroku, bet nu šitais ir pa traku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?