Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2016-05-05 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bbb
Pavasaris, pavasaris. Spēka kā jau katru gadu nav, slodze milzīga un pavasara breakdowns tepat aiz stūra.

Brīvā diena bija supernogurdinoša. Man nav spēka, atkal esmu daudz ko izdarījusi. Un bļin konstatēju, ka ne sūda kg neesmu nometusi skrienot 3x nedēļā 5-9 km. Besis, tapēc vakar iegādājos spinātus, gurķus, tomātus, tunci utt stuff, no kā resns palikt nevar. Brokastīs apēdu tādus salātus un zini ko? Man tieši vēl vairāk gribās ēst. Nav diez ko cool. Tagad sēžu darbā korsetē, lai svīst vēders un apetīte samazinās. Bet es jau nogŗēkoju un darba virtuvē kūkas gabalu apēdu. Es reāli nemāku dietas.. es arī neievērošu, tikai tik cik atteikšos no maizes. Un vienkārši palielināšu savu sporta nodarbību skaitu.

Vakar biju ietīties un uz vakuuma masāžu. Reāli skaistums prasa upurus un laiku. Nē, nu rezultāti jau protams ir, jo nu es sveru parāk daudz, bet izskatos es labi. Man arī ir pirmie foršie murkuļi, bet konstatēju, ka kāju augšdaļas man nav vēl cietas, tās jau skrienot es tā neuztrenēšu. Plāns ir šovakar saņemties uz mājas fitnesu savā pavadībā, tupties, pumpēties utt, bet parasti jau slinkums to mājās darīt. Skriet ir vieglāk. Bet nu man tagad svarīgākais ir nomest vēdera riepiņu, nevajadzētu būt ilgam procesam. Pie visa vainīga ir slodze, jo esmu tā piekususi vienmēr, ka gribās apsēsties un mierā paēst, tā ir mana vienīgā balva pa lielam.

Jā. Esmu joprojām vīra meklējumos, vai vismaz sakarīga pavasara/vasaras romāna meklējumos, jo nu atkal gulēju gultā vakar un konstatēju, ka man zb, ka neviens mani neapķer un nebučo. Riebīga situācija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?