Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2016-05-02 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
@@@
Notika tā, ka reāli esmu ļoti nikna šobrīd. Man tiešām niez pirksti uzrakstīt viņam kaut ko niknu un nomētāt totālo psihopāti, jo man zb, ka šādi rīkojās kāds pret mani. Kārtējais kretīns. lol. Nekāds emergensy nebija. jo... viņš joprojām nav man ziņu padevis. Ir divi varianti... Vai nu.. viņš mani soda kāda cita vīrieša vārdā ar kuru es neesmu satikusies, jo es netiekos ar visiem pēc kārtas, vai arī viņš ir kaut kāds narkomāns. Nu nav pilns rublis kārtējo reizi. Kaitinoši. Stulbākais jau atkal tas, ka man viņš patika, jo viņš bija superīgs man. :@ labi, ka nav pirmā reize šāds vīliens. Jāsāk pierast.

Vienkārši nepadot ziņu un izlasīt manējo un noignorēt. Man bija tāds čujs, ka nebūs man tas sapņu randiņš, ko ļoti gaidīju, intuīcija bija patiesa. Varēja vismaz samelot, teikt, ka nezinu, kaut vai mājai pagrabs applūdis un ar savu keponu jāizsmeļ ūdens, vienalga, nevis nepadot nekādu ziņu.

Saka, ka sievietes ir grūti saprast, es gan teiktu citādāk.. Kāda velna pēc vīrietim man ir jāizrāda simpātijas, jāpērk dārgas puķes, jo nu tās puķes maksāja toč kādi 50 eiro stabili, jāraksta man kkādas muļķības, jāzvana, jāprasa, ko darīsim svētdien.. mums vispār bija jau sakalti plāni vēl dažādām lietām un foršām tikšanās reizēm.. wtf? Kā var reāli otro randiņu šitā noraut un mani totāli uzmest? Nu debīls kas debīls. Nu saki ko gribi, es te savu vainu neredzu. Nav ko man te pievērst uzmanību, ja nevēlies satikties. Apdāvina te kā tādu princesi, saka skaistos pa ausīm bliežamos vārdus un beigās uzmet. nu wth?

Tagad es valdu savus pirkstiņus, lai nerakstītu viņam neko. pilnīgi neko. jo nu ja es tagad uz ielas viņu ieraudzītu, izstieptu savu bālo rociņu un izstutētu vidējo pirkstu un ieurbtos ar savu acus skatu viņa dvēselē. Jā. Nu ziņas no manis viņam ir mierīgas, jo es tēloju tādu meiteni, kura nav psihopāte un viss ir ok. realitātē es to viņa kretīna dirsu uz sārta sadedzinātu. :D lohs.

Besij, es laikam mūžīgi būšu viena. :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2016-05-02 13:33 (saite)
izklausās, ka "nejauši" iekrita kādas citas, piem. ex vai heroīna, gultā un pēc tam nezināja, kā labāk rīkoties bez ignorēšanas. savā ziņā labi, ka tā - uzreiz redzams džeka feils. next.

(Atbildēt uz šo)


[info]xaby
2016-05-02 14:06 (saite)
Tieši manas domas. Vai nu nošņaucās vai nu brūte vecā kāda atnāca ciemos un negāja prom.

(Atbildēt uz šo)


[info]xaby
2016-05-02 14:07 (saite)
Bet baigais besis, ka šitā dara. Kaitinoši.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?