Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2016-04-05 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:( bēda
Ai kāda bēda. Kāmītis uzrakstīja, reāli esot daudz darba, ka randiņi šobrīd pēdējā vietā. Lai es netērēju savu laiku. Nu nav jau tā, ka man pašai nav daudz darba, esmu max noslogota, bet es atrastu laiku viņam, kaut kad. Nu jā, tā arī atšķirās sievišķais un vīrišķais dzimums. Meitenēm nav vienalga. Vai arī vienkārši nebija tas, kaut gan bija gan. Kaut kas vienkārši viņam tur nogāja greizi, jo nu tiešām, pats tak aicināja, pats tak pieteicās uz otro randiņu utt. Nu bet ļoti žēl, jo nu man viņš patika ļoti. Katrā ziņā ar šo viss ir beidzies, jo nu it kā runājām, ka pļāpāsim vēl, bet nu gan jau ka nepļāpāsim vairs.

Nu neko. ļoti ļoti žēl man sevis, bet nu tāaaaada nu ir tā mana mīlas moku dzīve.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]little_mermaid
2016-04-05 10:19 (saite)
tā ar viņiem ir, spēj tikai uz vienu lietu dzīvē fokusēties. bet patiesība jau laikam ir tāda - ja ļoti gribētu, laiks atrastos. jāiet tālāk, next!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]xaby
2016-04-05 10:24 (saite)
Nu man arī visu laiku tā ir licies, vai nu tad es nevienam galīgi neinteresēju, vai tiešām vienkārši tie vīri tādi ir. Man nepatīk tā sajūta, kad Tev nav par ko padomāt un tā, kad ir tukšums, kad man vismaz bija šitais, tad man nevajadzēja nevienu citu, tagad atkal jāvelk ārā kaut kādas kreisās aplikācijas. vee. varbūt vienkārši jāpiedzerās beidzot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]little_mermaid
2016-04-05 11:10 (saite)
ļoti labi zinu to sajūtu. un tas nojuciens - kad it kā viņa bilde jau diezgan spēcīgi prātu un visas maņas pārņēmusi un tad pēkšņi atkal no prāta jāizslēdz, ir pats mokošākais periods. jo tak gribas.

piedzeršanās ir vismaz neliels risinājums. arī šopings var līdzēt un vispār sevis lutināšanas kurss atkal ... ko citu! Jā, un meklē citu bildi, tam jau tās aplikācijas domātas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?