Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2015-08-09 16:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Plāns.
Palasot nesenos ierakstus.. Kāds Aleksis??? :D LOL.. Nu tiešam dura :D Tagad šķiet- meitenīt, kur tev smadzenes bija vispār?? :D Iemīlējusies :D Es tikai ceru, ka es vēlāk tā neteikšu par Kalvi, jo viss tāpat baigi ātri notiek ar mani. Jo šobrīd Kalvis man ir vienkāŗši domās katru mirkli ar mani.

Es mīlu savu dzīvi. Es tikai nebiju gaidījusi, ka mīlas mokas būs tik neciešamas. Es gribēju emocijas, saņēmu, biju laimīga, priecīga, smaidīga utt, un biju arī asarās, skumjākais cilvēks uz zemeslodes, dusmupūce utt. tas ir tik grūti, kad pats sev šādi esi saskalojis smadzenes. drausmas. Ceru, ka no šī visa gūšu labumu. Ak es naivā muļkīte, man viss košās krāsās vienmēr krāsojās :)

Tagad man ir jānoskaņo sevi un jāizkaļ plāns kā lai es Kalvi sev paturu. Viņam nepatīk un nav intereses par meiteni, kura jau ir parādījusi, ka ir iegūstama un jau ir viņa rokās un tīklos. Vīriešiem patīk pacīnīties utt figņas, tāpat kā meitenēm. Nu ne gluži man, man tas škiet stulbi. Kā lai es izdomāju kkādu plānu vispāŗ :D man nav ideju :D Varbūt man vienkārši vairāk jastrādā pie sevis un sava dzīve skaisti jāiegroza labās sliedēs? Es neesmu nekāda baigi labā intrigante un kkādu debīlu lietu darītaja :D tas varbūt manī arī ir garlaicīgs, ne? Blāviens ko tad lai izdoma? Es negribu viņu pazaudēt. Es gribu, lai viņš mani kaut kad pēc pāris gadiem apprec. (es ceru, ka es baigi nevilšos viņā un kkad nākotnē nelasīšu šo postu un nedomāšu ak kāda muļķe es esmu :D )

man šķiet, ka es pa Kalvi nu ne par ko esmu pārdzīvojusi un dusmojusies vairāk nekā par to, ka mans ex mani nokrāpa un izdarīja tās pazemojošās lietas man. Es protams pārdzīvoju, bet nu Kalvis mani totāli ir pārņēmis.

laikam arī šim faktam ir nepieciešams laiks, gan jau man drīz beigs viņš tik ļoti patikt un es varēšu normāli uzvesties, nevis kā tāda sajukusi prātā dura. Es ceru, ka viss nokārtosies, es ļoti ceru, ka es vēl ar viņu daudz mirkļus pavadīšu kopā un es ceru, ka viņš iemīlēsies manī un mums būs skaista dzīve :D :D :D lol psiho bitch atkal uzdarbojas :D es pat viņu nepazīstu... es jau atkal murgoju. Nu pilnīgs ārprāts ar mani, goda vāŗds. Viss, es mēģinu savākties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?