Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2007-01-28 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:David Vendetta - Love To Love You Baby

Are you ready, cause I am*
Esmu atradusi savu miera harmoniju.. Un es vislabāk jūtos gaišas rozā krāsas aplenkumā :) Tas man dod sajūtas ,ka esmu maza, salda princesīte, kas neredz un nedzird, kas ārpusē notiek..
===a zinkaa ir? Ir taa, ka tur ir jaaiet diezgan lielaa kompaanijaa!!! Un es zinu, ka paaraak lielu tu tur nesavaaksi.... Nu pa galvu starp citu arii var atraut, ja pipelee kaadam paskatiisies ne taa virsuu.... un tev nebuus blakus paziistamo.... Tur ir noteikta publika.... kura tur ir vienmeer..... meees vinjus paziistam(vismaz apm. zinaam) taa pat kaa admiraaalii (beerzkalnos) ir saveejaa publika.... Nu vot, ja tu tur aizej divataa ar kaadu, turklaat pirmo reizi, tu tur vienkaarshi nobesiiisies.... un veel tur nav dzeku, tur ir viirieshi, kuri ir biezji vien pipelee..... to nevar izstaastiit..... bet es tev neiesaku tur iet ar kautkaadu, kursh tur ar taa nav bijis un visus nepaziiist.... Tas taa, tikai ieteikums, jo tur vnk nav ko dariit ja nav ahujenna liels bars, vai arii MEES :D====
==Man čista ir bail no visa, jo no stāstiem, ka ''x'' izdauza otram purnu, un kad tas otrs jau ir bezsamaņā, tad paņem un vēl kārtīgi izropļo seju tā, ka pēctam visas dažliņas jālasa pa veiani.. Aculiecinieki stāsta- dzeks paskrien man garām bez sejas... (un tas ir normāli?) Bet ko tad lai dara? Neko.. tāda dzīve.. :) Meitenes kūst uz mašīnām.. visi vīrieši vnk delīli un slimi- zinu! Uzmanies!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?