Navi ([info]x11m101x11) rakstīja,
@ 2021-04-26 22:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varu gan pieminēt vienu nakts maiņas notikumu
Nu, kamēr tieku cauri universitātei, strādāju nedēļas nogales, bet tas ir side note
Ap 5iem no rīta atnāca sieviete bahilās, cimdos. Izskatījās tāda tīri okei, mierīgi izvēlējās preci un vēlējās samaksāt ar "mobīlo maksājumu"
10 minūtes, nekas jau nesanāk. Neviena cita nav, man gan ir pāris citi darbi darāmi. Bet īsti gan nepārdzīvoju. Vēl 15min, kā neiet, tā neiet. Iesaistos, pati neko nesaprotu no tiem mobīlajiem maksājumiem, pašai nenostrādā nekas. Kartes sievietei nav līdzi. Šī man dod savu telefonu, rāda kas un kā, mēģinam par abām tikt gudrākas. Mierīgi paroles parāda, kuras es ne pārāk jūtos droši klausīties. Tā arī neiet, bet iedomājāmies piezvanīt uz klientu servisu swedbank.
Tātad, iesaistām trešo personu. Joprojām neviena cita cilvēka. Pa tālruni sieviete sākotnēji izklausās, ka tā ir situācija, kas ne īpaši interesē. Es arī atvainojos, ka traucējam par tādu sīkumu. Domājam. Nonākam pie secinājuma, ka karte pati nav pievienota apple pay. Atvadāmies no swedbank klientu servisa darbinieces.
Tad nu mierā izdomājām, ka var pārsūtīt naudu uz manu karti un es samaksāšu.
Es nezinu, vienkārši tik ļoti sirsniņā šis atgadījums iekrita - neviena nav, vēl saule nav redzama; mēs, trīs svešinieces, pavadām kādas 40 minūtes ar šādu šķietami muļķīgu problēmu.
Pēcāk atvadāmies, smaidi vien acīs saskatāmi :) Nedaudz liek iemīlēties citās dvēselītēs


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?