Pats par sevi -

6. Jan 2025

 wowow@14:30

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kāpēc Ķelmēnu maize vairs īsti negaršo pēc Ķelmēnu maizes?

(3 raksta | ir doma)

Comments:

barbala / 6. Janvāris 2025@14:42
Varbūt vienkārši tāpēc, ka nupat jau to pazīstam tik sen, ka ir noticis neizbēgamais: parādījušās garšas atmiņas? Es nekādas izmaiņas gan nenovēroju. Vasarā parasti ir drupanāka, bet tāpēc to tāpat drusku 'apcietinu' jeb gatavinu, pirms kāri apēdu.
(Reply to this) (Link)
annuska / 6. Janvāris 2025@15:14
man liekas jopojām tāda pati
(Reply to this) (Link)
fedrs / 6. Janvāris 2025@19:21
Mēģināšu minēt – beķereju ir nopirkusi Orcla, un sadirsusi tāpat kā visu citu.
(Reply to this) (Link)
blog counter