Pats par sevi -

4. Dec 2014

 wowow@10:08

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Man likās, ka pilnmēness zvanītāji par dzelzceļa stacijas spridzināšanu ir tāds urbānais mīts, bet nekā, vakar mēģināju ieiet stacijā, kad no tā gāzās laukā apmeklētāji un pusapģērbs personāls un skaļruņos aicināja steidzami pamest telpas. Interesanti, kas notiek šajā laikā Ganbejā un citās ēstuvēs - visi pieceļas un dodas prom no siltajiem šķīvjiem - apmeklētāji cerot, ka siltu tēju atnesīs vēlreiz un personāls - ka apmeklētāji atgriezīsies samaksāt vai arī pie izejas ar jau sagatavotiem rēķiniem un termināli stāv galvenais kasieris un pirms iziešanas iekasē naudu? Galu galā, tur jau tas notiekot diezgan regulāri, vajadzētu pamazām izveidoties ārkārtas situācijas procedūrai.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

anonymous / 4. Decembris 2014@10:15
Vakar gan, šķiet, tur vainīga bija Rimi maizes krāsns.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 4. Decembris 2014@10:17
Tad re kā. Es masu ietekmēšanas līdzekļus lasu tikai caur tvirteri un attiecīgā nianse līdz manai apziņai nebija nonākusi (bet vairākkārt biju lasījis par evakuācijām dēļ spridzināšanas zvanītājiem).
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
anonymous / 4. Decembris 2014@10:31
Šito vakar pa radio padzirdēju. Vai vispār nav tā, ka par trakajiem zvanītājiem kopš kaut kāda laika ziņās neziņo?
(Reply to this) (Parent) (Link)
annuska / 4. Decembris 2014@10:16
kopš es un meita regulāri braucam ar vilcienu, ir jau trīs reizes bijis, ka staciju uz stundu aizslēdz zvanītāju dēļ, turklāt vienmēr sešos vakarā, kad cilvēki brauc mājās
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 4. Decembris 2014@10:56
jāmaksā pasūtot, bet pasniedz līdzņemamajā kastē :)
(Reply to this) (Link)
blog counter