Pats par sevi - Sievietes ir čūskas

21. Mar 2014

 wowow@22:53 - Sievietes ir čūskas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kāpēc mazai, 8 gadus jaunai meitenei (manai meitai) vajadzētu uztraukties par uzacīm? Par to vai tās ir gana biezas/plānas vai tumšas/gaišas? Bet viņa uztraucas.

Jūs esat satikuši vīrieti/zēnu, kuru uztrauc uzacu biezums/krāsa? Pirmo reizi savām uzacīm pievērsos krietni pēc 30, kad negaidīti mana friziere uzdeva jautājumu - uzacis noīsināsim? Es - Ko? A? Ō. Nu jā, labi. Laikaposms līdz Saule uzsprāgs (daži miljardi gadu) mani nodarbina krietni vairāk nekā manu uzacu biezums vai krāsa.

P.S. Zinājāt, ka Monai Lizai nav ne uzacu, ne skropstu? Es nezināju, man dēls pateica. I could not care less par uzacīm vai skropstām.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

starro / 21. Marts 2014@23:31
dēls atšķirībā no tevis skatās reklāmas pa tv
(Reply to this) (Link)
sirdna / 21. Marts 2014@23:36
Pasaki dēlam, ka ir gan, tikai visādi līkroči gadsimtu gaitā ir aizsmērējuši.
(Reply to this) (Link)
mazeltov / 21. Marts 2014@23:41
Tas bija retorisks jautājums, ne? Droši vien, ka klasesbiedreņu runas saklausītas, kuras to, iespējams, saklausījušās no savām kosmētikas magnātu mammām, kuras "uzskata zem sievietes goda iziet no mājas bez uzkrāsošanās".
(Reply to this) (Link)
smejmoon / 21. Marts 2014@23:46
Nu nez. Es tieši līdz 15 gadu vecumam stresoju par izskatu.
(Reply to this) (Link)
annuska / 22. Marts 2014@09:03
man arī liekas, ka jautājums retorisks, bet vispār uzacu forma maina sejas izteiksmi, kopskatu, un to var ietekmēt, pārzinot dažas likumsakarības, kas mēdz būt interesanti; savukārt tas, ka kultūrā tam tiek pievērsts daudz uzmanības un līdz ar to ietekmēti bērni, lielākoties meitenes, ir joprojām pētāms jautājums līdzīgu parādību starpā, un tos ir labi apzināties (sk. piem. manu rakstu satori par spalvām)

es pati līdz kādiem divdesmit gadiem nezināju, ka citi uzacis rausta un kāpēc, bet es biju/esmu tāds naivuma fenomens:)
(Reply to this) (Link)
rasbainieks / 22. Marts 2014@20:19
nuu pietiek vienas frāzes, kas iekrīt ausīs. es kaut kādās pirmajās klasēs par sevi dabūju dzirdēt, ka es noteikti krāsoju uzacis, jo tik melnas dabiski nevar būt, nu un kādu laiku par to uztraucos.
(Reply to this) (Link)
blog counter