Pats par sevi -

14. Okt 2013

 wowow@22:40

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nevar saprast, kas notiek ar Homeland trešo sezonu, nomuļļājusies jau trešā sērija - ne intrigas, ne saspensa, pat ne īsta iemesla skatīties nākamo sēriju. Šķiet, kaut ko būs pamatīgi nošāvuši greizi. Kaut kas līdzīgs trešajā sezonā gadījās The Killing, tālāk par otro sēriju tā arī neesmu noskatījies.

Atšķirībā no Boardwalk Empire, kur viss joprojām ir kārtībā.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

biezpientaure / 15. Oktobris 2013@08:40
Vieglās uzvedības aģente ir ieslēgta tālāk no acīm, CIPā sāksies varkas un tad jau kautkur no malas uzradīsies arī amerikānis ar lūgšanu paklājiņu, viss ies uz resno zarnu un kantorim nāksies izmantot Keriju.
(Reply to this) (Thread) (Link)
up / 15. Oktobris 2013@09:30
Amerikaanis ieradiisies vai nu keriju glaabt vai tieši otraadi, riebtbaizvainotaa miilaa. Un keriju gan jau savervees tas advokaats, jo visi citi par vinu buus aizmirsushi
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
biezpientaure / 15. Oktobris 2013@09:41
advokāts...? atceros tikai Gudmenu, bet tas ir cits seanss. Kareivis varētu uzrasties gluži banālu mērķu vārdā - atrast zloģejus kas iegāzi trusi un atjaunot savu labo vārdu un, ja jau esam šeit, pie viena arī sajust cilvēcisko siltumu, kas pirms tam jāizbrīvē no psihenes. Bet man šķiet, ka kantoris to izdarīs jau pirms tam.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
up / 15. Oktobris 2013@09:56
nu šitais te, kas bija 3. sērijā uz traķeni atnācis uz ko kerija sabļāva, ka vervēšanai nepadodas. šitādi skaļi izsaucieni parasti tiek scenārijam attīstoties apgāzti. un vēl es domāju, ka broudijs sazināsies ar meitu un tā viņu nodos orgāniem.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 15. Oktobris 2013@15:19
Visnormālāk būtu (bet tā jau reti notiek amerikāņu filmās un serčikos) - Broudijs nolec no torņa, Kerija akaņčaķelņa sajūk prātā un pieliek sev rokas, meita pievēršas islamam, iet spridzināt metro un tiek modrā policista nošauta. Zem Sola parok ļaunas CIP kolēģis, kas visu nopludinājis, tiek aizsūtīts pensijā un vannā sev pārgriež vēnas. Nu un tā tālāk - uzņemtā dark noir virzienā.

Tā vietā mums (3ās sezonas beigās) drošivien būs kautkāda vēl globālāka sazvērestība kur korumpētie poltiķi un specdienesti gribēja norakt citus korumpētos politiķus un specdienestus ar naivo islamistu rokām. Nu nezinu, nezinu.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
up / 15. Oktobris 2013@21:28
tas par Danu, ka viņa ies kaut ko spridzināt, man arī ienāca prātā un ir diezgan ticami. bet homelandam sezona ir plānotas vēl vismaz 3, tā kā noteikti tas viss pārējais neies tevis ieteikto ceļu. un man arī vēl nav pieticis rižā un trakās mīlestības.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter