Pats par sevi -

3. Nov 2012

 wowow@18:42

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kad esi nomizojis kartupeļus, tad visa tā spontanā vēlme uztaisīt vārītus kartupeļus ar sautētiem kāpostiem un karbonādēm, ir neglābjami zudusi. Kā jau gudrs cilvēks (ha!), atstāju šito kā pēdējo - karbonādes jau saceptas sutinās katliņā, un otrā sautējas kāposti. Be nu vienalga - tāds čakars, TĀDS čakars. Patērēt tradicionālo virtuvi nav ne vainas,, bet taisīt - nu nez, vienreiz, divreiz gadā maksimums.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

anonymous / 3. Novembris 2012@23:19
Man cita secība.
1) Kāposti (varbūt iepriekšējā diena?),
2) Kartupeļi (mizot), karbonādes klapēt,
3) Kāposti gatavi. Kartupeļus vārīt.
4) Karbonādes cept
5) Saceptas ap to laiku, kad kartupeļi jau gatavi.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 3. Novembris 2012@23:26
Nu es karbonādes vēl pusstundu/stundu sautēju katliņā ar mazliet ielietu ūdeni, lai dabūtu pavisam mīkstas (es tās cepu bez rīvmaizes&olas, tā neklasiski) tāpēc man biški cita loģistika.
(Reply to this) (Parent) (Link)
biezpientaure / 4. Novembris 2012@08:02
Pie mums kāposti tiek gatavoti ar gaļu tajā. Pirmkārt, lieliski izsūt un ir sulīgi (nav nekā pasaulē šausmīgāka par liesiem, ūdeņainiem, ar tomātu mērci aizdarītiem kāpostiem). Otrkārt, visas gatavošanas grūtības koncentrētas vienā frontē.

Tradicionālā baltvācu virtuve nav nekāda joka lieta!
(Reply to this) (Link)
blog counter