Pats par sevi - Positiv-us

19. Jul 2009

 wowow@13:28 - Positiv-us

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Brīnos, ka freidlistē vēl neviena Positivus reporta. Nu ja, īstie festivaļščiki jau nebrauc uz festu ar bērniem un nenotinas no gada lielākās pļēgurošanas reizē ar Moby koncerta pēdējām taktīm.

Bet nu jāsaka kā ir- Mobijs reāli iespridzināja. Žēl, ka abi sīkie jau uz to brīdi bija atlūzuši (tāpat kā pie Dzeltenajiem pastniekiem) un tāpēc uz to visu nācās tikai noskatīties no malas, nevis ietusēt pūlī un kā pats Mobijs izteicās "lēkājot kopā ar 20 tūkstošiem augšā un lejā". Bet bērni malači, Prāta Vētras konci noauroja kopā ar mums, mētājot rokas un dziedot līdzi, pie Šainedas rimtajām dziesmām negražojās, bet pat dejoja, lielāko daļu turpu-šurpu novazājās ar savām kājām, bija forši un gandrīz nemaz neņaudēja. Teltī aizmiga kā susuri un nogulēja visu nakti (atšķirībā no abiem vecākiem), neskatoties ka tieši blakus komūna tusēja visu nakti un visa pārējā telšu pilsētiņa praktizējās necenzētās leksikas aurošanā.

Vēl sapratu, ko draugi domā ar to "pozitīvo atmosfēru un īpašo šarmu". Tas ir tad, kad visu (dien)nakti esi dzēris un uz paģirām iegūsti to īpašo apskaidrotību un fotogrāfiskumu, kad viss apkārt notiekošais šķiet emocijām piesatināts, pat ja tas ir tikai kaijas uzdirsiens uz galvas. Tā kā objektīvu iemeslu dēļ dzeršanā līdz nedrīkstēju turēt, tad tik lielā mērā netiku apskaidrots un cēlos agri, un paguvu ievērtēt arī ne tik pozitīvo festivāla pusi. Bet tas jau tāds sūds, veca īgņas gražošanās.

Un žēl, ka Instrumentiem pagaidām vēl ir tik maz dziesmu, reāli pavilka.

(15 raksta | ir doma)

Comments:

keikoo / 19. Jūlijs 2009@13:59
Šineida :)
(Reply to this) (Link)
skuka / 19. Jūlijs 2009@16:42
Man ir šausmīgi daudz, ko teikt, es neteikšu, jo Pauls mums tas gudrais. Patiekšu tikai vienu - ka Mona De Bo bija izlcili, un t;a visma pirmā vakara beigās es dabūju īstu mākslas baudījumu. Un Mobijs ar savu blici, savikārt nenoskauda istu festivāla šovu, tā pozitīvā enerģija, atdeve un prieks ir vienkārši no kājām gāzoši. Un vēl tā gaismas partitūra. Vells, tās pašas lampas bija pieejamas visiem, viņi taču neatbrauca, es pieņemu, ar vagonu tehnikas! Tikai neviens neprot šīs tehniskās iespējas izmantot. Nē, Mobijam viss bija perfekti.
(Reply to this) (Thread) (Link)
chocho_chocho / 19. Jūlijs 2009@17:32
+1
(Reply to this) (Parent) (Link)
chocho_chocho / 19. Jūlijs 2009@17:35
tā kā nebiju sadzērusies nemaz, arī dabūju pamanīt festivāla ne tik pozitīvo pusi. laikam jau neviens liels pasākums bez tā neiztikt. un tomēr, lādiņš pamatīgs un pozitīvs, ļooti moby patika. un instrumentiem, tieši to pašu nodomājām, ka trūkst dziesmu, bet ok, tas viss ar laiku.
(Reply to this) (Link)
skuka / 19. Jūlijs 2009@19:02
Re, kur ari viss: http://www.satori.lv/blogs/2264/Pauls_Bankovskis
kam principā piekrītu. Tikai par Instrumetie vēl gribētu piebilst - davai, uztaisīet normālu programmu un tad sācoet piedalīties festivālos. Viss ir ļoti kruti un smieklīgi, un mūziķi viņi, bez šauvām labi, bet nav taču jāskrien ar pusceptu pankūku pie klienta.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 19. Jūlijs 2009@21:31
Absolūti nepiekrītu- ne par Mobiju, ne Šineidu (tā esot pareizāk nekā Šaineda, lai gan manī to main;it vairs nav iespējams) un jo īpaši par Prāta Vētru (žēl, ka Reiganus neredzējām, aizgājām sīkos guldināt reizē ar Stabs, stabs, stabs, stabs, koks... :)))

p.s. Un kur, pie velna, ir Dzeltenie pastnieki šinī apskatā, bļin, a?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 19. Jūlijs 2009@21:34
Precizēšu- Mobiju nevajag nenovērtēt, ir skaidrs, ka viņš varēja nospēlēt jebko- kaut vai sava jaunā elbuma vismarginālākās kompozīcijas, taču viņš senkjū senkjū senkjū, nospēlēja publikai, atdevās publikai un vasarai un pie tam tā, ka elpa aizrāvās un laime iestājās- es nezinu kā lai vēl to pasaka, trūkst vārdu.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 19. Jūlijs 2009@21:37
Pie tam es noklausījos Zigzagus
(Reply to this) (Parent) (Link)
skuka / 20. Jūlijs 2009@07:52
nu bet kam tad tu nepiekrīti, P jau arī tieši to pašu, un es arī! mēs bijām pilnīgi gar zemi no prieka! vai ta viņš kaut kā neskaidri uzrakstījis? zigzags viņam arī bja reāli paticis (es nogulēju), bet pastniekus mēs nenoklausījāmies līdz galam, apnika.
(vinam jau tas blogs nav koncertapskats, kur jāpiemin visas grupas)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 20. Jūlijs 2009@07:55
ā, nu jā - pārlasīju - P kaut tk ļoti centies uzsvērt, kādu mūzikālu (tieši mūzikālu) pārdzīvojumu dabūjis no Monas De Bo, ka Mobiju tiešām izklausās tā kā nenovērtējis. bet reāli, mēs abi bijām pilnīgā sajūsmā. jā.
(par prāta vētru gan es viņam pilnīgi piekrītu - garlaicīgi. kaupers jau sāk atgādināt edgaru liepiņu - ar to es neko sliktu negribu teikt par nelaiķi, kurš man bija ļoti mīļš, bet nu - žanrs tomēr cits...)
(Reply to this) (Parent) (Link)
biezpientaure / 19. Jūlijs 2009@22:45
vecīt, tu esi nereāli kruts :)
(Reply to this) (Link)
leocat / 20. Jūlijs 2009@07:45
http://www.diena.lv/lat/izklaide/muzika/populara_muzika/positivus-festivals-pirmo-reizi-guvis-pelnu#p_28
(Reply to this) (Thread) (Link)
leocat / 20. Jūlijs 2009@08:43
phe. jāskatās 28. bilde.

pašam tādas fragmentētas sajūtas par festu. laikam nenoķēru fīlingu...
bija labi koncerti - voiceks, tiger lillies, reigani, ebony bones, pastnieki un mobijs, bauda skatīties kā grēviņš spēlē.
bet nebija tādas sajūtas, ka visu laiku ir labi.
varbūt par daudz cilvēku - stipri vairāk, nekā pagājušajos. un visi plūst straumēm...
varbūt vairāk reibušu ļaužu
varbūt nepatika mūzikas formāts
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 20. Jūlijs 2009@09:57
Kas tieši piesaistīja 28. bildē?
(Reply to this) (Parent) (Link)
leocat / 20. Jūlijs 2009@15:44
klausos pa RSWH sestdienas festivāla ierakstus.
OMG cik briesmīgi skan Instrumenti :) laikam klātbūtne un lēkāšana ļauj ļoti daudz piedot pliekanajam pavadījumam un ļoti šķībajai šipas dziedāšanai :)
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter