Pats par sevi -

13. Dec 2008

 wowow@19:40

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Čilli sanāca OK. Biš pārspīlēju ar koriandru. Taču muskatrieksts bija očeņ kstaķi. Jāliek aiz auss.
Nākamreiz vajadzētu izspēlēt vienu no versijām ko esmu dzirdējis- jāliek klāt vai nu kanēlis vai kakao.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 13. Decembris 2008@21:32
paprasi anonymousam - viņš var pateikt, kuras ir labākās pavārgrāmatas, ko pasūtīt amazonē. tādas visai slavenas un tiešām labas. vienā, piemēram, ir ļoti noderīgi padomi pa lielām šaibām, kas noder gatavjot da jebko.
(Reply to this) (Thread) (Link)
anonymous / 13. Decembris 2008@23:05
Baigi krutās ir šitās:
The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution(must have)
The Union Square Cafe Cookbook: 160 Favorite Recipes from New York's Acclaimed Restaurant
The Zuni Cafe Cookbook: A Compendium of Recipes and Cooking Lessons from San Francisco's Beloved Restaurant
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 29. Decembris 2008@00:42
mhm, saintriģēji
(Reply to this) (Parent) (Link)
barbala / 13. Decembris 2008@22:59
Būs jāatceras par to koriandru.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Decembris 2008@11:36
koriandrs ir masthevs tikai baigi jāuzmanās
(Reply to this) (Parent) (Link)
leocat / 14. Decembris 2008@11:46
par kakao: vienā chilli receptē bija ieteikts pielikt bišķiņ (~20g) šokolādi.
(Reply to this) (Link)
blog counter