Pats par sevi -

18. Nov 2008

 wowow@15:18

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Skatos, gastronomiskie latvieši nolēmuši šovakar iēēsties par Latviju.
Mums arī vakariņas būs samērā latviskas- čilliconcorne ar čehu alu :)

(5 raksta | ir doma)

Comments:

barbala / 18. Novembris 2008@15:31
Tāds kā nacionāls sveiciens globālajam ciematam?
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 18. Novembris 2008@17:05
Svinu brīvību ēst ko gribas un dzert ko gribas :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
leocat / 18. Novembris 2008@18:48
ko tu liec CCC?
man neizdevās dabūt ĪPAŠO CCC garšu.
Iznāca vēl viens ēdiens, kas garšo tāpat kā gulašs vai bologņas mērce - pēc gaļas sautējuma :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 18. Novembris 2008@21:53
Es te kautkad ātrāk aprakstīju savu recepti. Manējais pēc gulaša vai boloņēzes negaršo :)
Kukurūzu liki? Ķimenes, samaisītas ar čili pulveri, gaļu cepot? Nu tur jau desmitiem nianšu un katram jau sava ĪPAŠĀ CCC garša

(Reply to this) (Parent) (Link)
barbala / 19. Novembris 2008@00:10
2 kanēļa standziņas, tās piedod īpašo CCC garšu un smaržu. Un nesaspiesti ķiploki, kādas arī 2 daiviņas.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter