Pats par sevi - Makrobiotika, bļeģ

6. Jun 2008

 wowow@10:58 - Makrobiotika, bļeģ

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(16 raksta | ir doma)

Comments:

krii / 6. Jūnijs 2008@11:46
HA!
Tieši pateicoties šim viedajam kungam, es pagājušoruden pusotru mēnesi nomocījos ar pretīgu diētu, kuras galvenie atļautie produkti bija prosas putra un žāvētas plūmes - sintētiskās miso zupas man pašai neradīja uzticību. Rezultātā visu laiku biju badā, nīgra, trauksmaina un pinkšķīga, iedzīvojos pastāvīgās galvassāpēs, gandrīz vai migrēnā, kas man nekad līdz tam nav bijis raksturīgi un zaudēju mazliet vairāk par 1 kg svara (nožēlojami!)- svara zaudēšana bija galvenais šīs diētas mērķis.
Vienīgais redzamais pozitīvais efekts bija sejas ādas uzlabošanās, ko es pati skaidroju ar tādām vispārzināmām lietām kā ceptu ēdienu, marinējumu un alkohola izslēgšana no ēdienkartes. Taču vai par šādu ieteikumu bija vērts samaksāt 60 latus, nopietni šaubos.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 6. Jūnijs 2008@11:51
60 lati????? Mnjā......
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
krii / 6. Jūnijs 2008@11:59
Par divām vizītēm. Otrās laikā manas pēdējās ilūzijas sagrāva tieši tā sektantiskā ievirze - tipa, "uzticies man, tad viss būs labi, es ZINU, kā vajag!", kā arī spiešana uz īpašajām jogurta tīrkultūrām, bez kurām mans ķermenis turpinās sabrukt.
Un, jā - visi grūti pamatojamie postulāti par tomātu un paprikas sātanisko dabu, kam es tā arī nespēju sevi piespiest noticēt, nekonsekvence, noliedzot ārzemju izcelsmes augļus, tieši tāpēc, ka tie nav vietējie un sezonai atbilstoši, vienlaikus cildinot sojas produktus un visādas citas japāņu figņas.
Ehhh, ko nu tur - pār neapdomību ir jāmaksā.:)
(Reply to this) (Parent) (Link)
rakstnieks_nr1 / 6. Jūnijs 2008@11:53
Uj, paldies, šitas bija reāli vērtīgi. Jo man līdz šim nebija nevienas reālas atsauksmes..
Nu jā, tā jau likās, ka tas kartupeļu un tomātu kaitīgums nemaz nav tik zinātniski pierādīts...
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter