Pats par sevi -

1. Mar 2008

 wowow@15:36

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Samērā apokaliptiska prognoze Latvijas ekonomikai un latam.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

observer / 1. Marts 2008@19:21
Eksperts, kurš ieciklojies uz ekonomikas 'reālo sektoru' un neokoloniālisma konceptu pārāk nepārliecina neatkarīgi no tā, cik references tekstā ir saliktas.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 1. Marts 2008@20:12
Aga, pie tam kas nespēj parakstīties zem šitādiem milzīgiem apcerējumiem ar savu vārdu un uzvārdu. Un arī tēma par to, kā no nekustamā īpašumā ieguldītiem miljardiem iespējams "izņemt" pietiekoši daudz lai apēstu visu LB valūtas rezervi baltiem diegiem šūta. Bet kā ekonomikas diagnoze- interesants viedokis.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
observer / 1. Marts 2008@21:01
IMHO, par tām valūtas rezervēm bija konkrēts gļuks - viņš valsts ārējo parādu rēķinot, acīmredzot, skaitīja kopā gan valsts pašas, gan arī privāto tiesību subjektu aizņēmumus ārvalstīs, savukārt rezervēs ieskaitīja tikai LB rezerves (privātajiem, tak, arī tā kā būtu kauč kādas rezerves, ne?).
Man teksts likās interesants ar to, ka autors bija sasniedzis demagoģijas nākamo līmeni - pats izvirza hipotēzes par to, ka viņam varbūt ir aizspreidumi un tad ņem un ar kārtējiem cipariem to atkal atspēko.
(Reply to this) (Parent) (Link)
sirdna / 1. Marts 2008@22:27
Ap šo brīdi visiem ārvalstu spekulantiem vajadzēja bļaudamiem skriet prom no Latvijas ar visu naudu.

Tie, kas tuvāki ekonomikas procesiem - tā ir?
(Reply to this) (Thread) (Link)
biezpientaure / 1. Marts 2008@23:45
englanderu kartiņu fabrīķis no Liepājas aizmucis. Kā tur ir pēc teorijas - ēnainie skrien legālajiem pa priekšu vai nopakaļ ?
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter